Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu ja ovo čitati ali da skratim...SDA vlada godinama i krade godinama..
Nek barem kradu "naši"
ovom naćelniku fali na zidu ureda slika alije!
Foča nikada ne bi pala, da nije bilo fočaka
Jebeeem li ti majku bezobraznu, da Sarajevo u toku agresije nije bilo njemi posmatrac dok je istocna Bosna bila vec na udaru i progonu ne bi niko ni isao sa svoje zemlje. jebbali ti svi fočaci mater ušljivi
@Norvežanin STA PSUJES BEZ VEZE. STA STE SE VI BORILI U FOCI 92??? CIM JE PUKLO 80% FOCAKA JE VEC POBJEGLO.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gorazde ae odbranilo na zebinoj sumi
Cuj bio u Ustikolni a nisi nio bio kod Seje Brajlovica...nisi ni bio...
U Mostaru kod hotela Ero ukraden skupocijeni BMW 330 XD coupe rijeckih oznaka..Skutorska Nezavisna Republika..
"...mjesto gdje su osmanlije prvi put usli u bih" pa pvi slave okupaciju vlastite zemlje, jos pravit turisticku atrakciju od toga... ne znam.
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 1. Zar je to davno bilo kad čovjek nije bio spomena vrijedan? 2. Mi čovjeka od smjese sjemena stvaramo da bismo ga na kušnju stavili i činimo da on čuje i vidi; 3. Mi mu na Pravi put ukazujemo, a njegovo je da li će zahvalan ili nezahvalan biti;
brate slatki, kako se živi? ha... relacija džamija -- kafana -- malo bašče... eto ti
imal brate negdje u BiH da ne uzgajaju maline..za koju godinu bicemo komotno malinistan
Kad vidis ovu nepokosenu travu oko bus topa odmah ti se ne ide. Selo ostaje selo, mentalitet seoski ; neznam mozda da prodaju Austrijanscima oni ce to bolje odrzavati
Đe su vam na slikama vile Šajina, Radeljaševa, GAŠIJEVA, samo još fale Keljmendijeva i Fahrina da nije bilo spletkarenja BAkira i Čampara ! INače Šaja je šura svemoćne BAkirove Seke, oličenja pavednosti poštenja i nevinosti ! Ukratko, impozantna dostignuća BH graditeljstva, poreske politike a bogami i ZAPOŠLJAVANJA. NA crno. Ahahhahahahaha.
@šta ima ba? Šura je Bakiru jer je oženio Sebijinu sestru. Tako se ja razumijem u nazive rodbinskih relacija, ako griješim da je neki drigi a vi ispravite. A u kakvom je srodstvu Šaja sa čuvenim Crncem to već ne znam !
@kuga Sto se te cure iz Tuza dobro udaju..
sajina prcija
Gorazde se sama odbranila u ratu, nakon rata 15 godina bila zaboravljena od vlade u sarajevu i sada se sama podigla iz pepela. Pa samo ove ufurane, iskompleksirane sarajlije sada mogu pljuvati na gorazde i podrinje, budite ponosni gorazdani i ljudi iz podrinja, inace jedan od najljepsih krajeva BiH.
@Separatista 95te NATO se ukljuci u rat, sto niste prije toga zauzimali grad? A imali ste, cijelu JUGOSLOVENSKU ratnu masinu u rukama.
Znam da 99 posto vas nije ni citalo tekst nego da ste dosli na komentare. Da mi neko odgovori posto ovdje vecinom dolaze Muslimani, sta znaci rijec JAL? Cuo sam tu rijec u Merlinovoj pjesmi pa ne znam sta znaci?
I druga rijec JAHAJNI, iz druge njegove pjesme sta znaci, ako neko zna?
@BikKojiSijedi Nema na guglu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Manjeg mjesta a vise kafana nema ga od Ustikoline. Cim se rodi odma mu navede pipu usta.
@Heisenberg22 STO TI KAFANE SMETAJU?
...a džamija malo previsoka? malo bode oči, pomalo mi iskače iz okoliša... kao da ju je netko iz inata izgradio, samo da nevjernike ili kjafire nasekira? da to sve lokalnim kolovođama i ostalim bošnjama ne iskoči jednom, opet, na nos?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je 'Sarko' im'o pogon u Ustikolini, ja bih rek'o - bila 'razvijena pekarska industrija'. A kako nije, kazite fino, Klix-e, bio je ... mlin. I bio, doduse, Avdo pekar. Kod njega si mog'o kupit' najbolji somun na planeti. Jer,...Brajlovic.
jebat ce vas turizam...vjerski...