Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gospodična mija "poznaje povijest"...
zena ucila alternativnu istoriju..
..."povijest po vašoj želji"...za ovo jelo potrebito vam je...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
koji dokument...ko da su dobili konzerve ribe u skladiste....valjda su bili ponosni na to :((((
''Prednje se dostavlja s molbom na nadležnost i daljnju upotrebu" Bash sroceno divno, ko da su konzerve sto kazes.
I u vrijeme NDH hrvati su govorili srpskim/hrvatskim: izvješćujem, upotrebu, kojeg se sada zgražavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Mia Za Otkaz Spremna...................hohohohohohohoh
Ma spremna je ona na moj k............
Kako se drogeraši pozdravljaju? Za DOP. spremni !
nije mi jasna ta prica koliko je muslimana bilo u ustasama kao da su oni to htjeli kao i veliki broj hrvata niko njih nije pitao hoces li biti ustasa nego su ih kupili i na silu odvodili ............. mog su amiđu odveli i nikad ga niko vise nije vidio...
Handžar divizija nije bila ustaška formacija
Tako je robinhud iz šervuda, tako su i meni dvojicu dajdže odveli pri kraju rata a momci bili tek 15-16 godina, jednog ustaše a jednog četnici - nikad se više nije čulo za njih ili njihovu sudbinu, lahka im crna zemlja i vječan džennet.
Nevjerujem! Ovo je prosto nemoguce! Da su ovo Hrvati pisali??? Ma nikako! Tako miroljuban narod. Ako dijele skole po vjerskoj pripadnosti, ne treba da znaci da su svi isti! Mislim, oni u Hrvatskoj i nasi hrvati.
A kako su cetnici koji slobodno defiliraju i djeluju u BiH klali 1941-1945, kad su onda skinuli kokardu sa sajkace i stavili petokrake, pa postali nosioci partizanske spomenice i dozivotni uzivaoci velikih povlastica u Smrdoslaviji?
Vjerovatno dobijaš mogo dislajkova jer su potomci tih istih četnika danas posvuda u BiH i zapravo se ne stide ni 1% onoga što su ti monstrumi radili. Nema goreg neprijatelja od onog ko ruje iznutra.
Naši bošnjački djedovi su lili krv svoju sa uzvikom ''Za dom spremni''. Najmanje 30% vojnika u NDH činili su Bošnjaci, a samo 2,8% u partizanima. Najaveče stratište Bošnjaka je Blajburg, a ne Srebrnica. Istina oslobađa !
Hajde ne lazi smrdo, Bosnjaka je procentualno u odnosu na ukupan broj bilo najvise u partizanima, dok su mnogi i svoje zivote dali, Smrdoslavija ih je nakon rata vecinu izbrisala kao da nisu postojali. I zato su je crvi izjeli.
Drugi koji je priznao...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Glupača!! SMRT FAŠIZMU U SVAKOM OBLIKU I PROSTORU!!!
Aha, sto se nisi javljao kad su cetnici velicali genocid, Smrdiju i ratne zlocince po Srebrenici i Brckom?
Ustaša=Fašista=Nacista=Četnik
Ova prepiranja su suvisna,jer smo mi balkanci narod koji je dobro udaren u glavu i svako ima svoj problem sa ovim stvarima,samo nam je znak drugaciji,poenta je da tome nije mjesto na sportskim terenima i javnim istupima,gdje ima uzasne posljedice i bukvalno je poziv na nacionalnu i rasnu mrznju...
70% bošnjaka je bilo u ustašama. za vrijeme ndh đamija je bila u centru zagreba, jedna od najelitnijih ustaških divizija je bila "handžar divizija".. itd... itd
Hanzdar divizija je bila u sastavu SS divizije,a ne ustasa...
u koaliciji sa ustašama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joe sigurno nije znao što znači ovo što je izjavio ali to definitivno nije nikakvo opravdanje ali komentar nekoga iz BiH definitvno suvišan. Kod nas je svakodnevica da "navijači" pozivaju na mržnju onoga tko je druge nacionalnosti na stadionima ("Ubij ustašu", "Ubij baliju" ili "ubij srbina") i još pri tome uopće ne znaju šta znači koja od ovih riječi. Mi na ovakve stvari ne gledamo kao na problem i osuđujemo susjede/komšije. Mislim da na klix.ba trebaju početi objavljivati i da je Njemačka vlada u k.....cu pa da i to komentiramo jer kod nas sve štima.
klix je promuslimanski portal a ne demokratski sa pravom na misljenje
Haha, bas je "promuslimanski"?
Bošnjak sam ali mi se dedo ovako pozdravljo *ebaji ga
Da pogodim sigurno imas dvojno drzvaljanstvo ?
nije samo tvoj. čega se pametan stidi... znaš dalje, taj si.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha ja drame jbeni Vijetnam :-)
Ta polovna pjevačica Mia neka ide u Zagreb i pjeva ili pak bude uposlenica u nekom ministarstvu, ako već toliko voli svoju "domovinu". Bosna joj to, očito, nije. Papanki je guzica u Bosni a ono malo mozga u Zagrebu. A iz guzice u glavu teško da dođe. Jedino ako joj u Zagrebu šta ne stave unutra....