|

Kako se osjećaj tuge odražava na djecu

Kako se osjećaj tuge odražava na djecu
0
S
Sarajevo-x.com
23.11.2010. u 09:42
2
komentara
0

dijeljenja
U ovom izdanju emisije saznajte kako se osjećaj tuge odražava na vašu djecu. Tuga se javlja kada izgubimo nešto vrijedno i važno.


Riječ je osjećaju koji za razliku od drugih osjećanja kod djece ne potiče reakciju, pa je prisustvo ovog osjećaja teško prepoznati. Uz savjet stručnjaka u ovom izdanju emislije "Odličan 5+" naučite kako prepoznati simptome tuge, te otkrijte načine na koje možete svom djetetu pomoći da borbu sa ovim osjećanjem prebrodi na zdrav način.

Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...