Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi volio ovako koristiti kanabis. odem na pijacu i kupim saksiju. i sad zavisi od cjene i kvalitete kakva je vutra. al samo da nije prskano. da je domace. ja bi najvise volio kad bi neka nena uzgajala i ja od nje kupovao.
Pa nisi valjda toliko nesposoban da sam sebi ne znas posadit, ja godinama biljke u sobi il na balkonu drzim
Kako cemo dekriminalizirati marihuanu kad nam ovako zadrta doktorica ima pravo iznositi misljenje, ovo sto ona prica jesu cinjenice koje su kao takve opceprihvacene 70-ih i 80-ih godina, imam dojam da niti jedan noviji strucni rad ili udzbenik nakon kupovine svoje diplome nije procitala. Stid me kakve doktore mi imamo.
Kakva grčevita borba ovih klošara da dokažu i pokažu kako je "trava" zapravo birilać, zemzem biljka, kako bi opravdali svoje duvanje i nadimljavanje. Hrpa informacija koje nazivaju argumentima zapravo ničem ne koriste, jer su to neke paušalne rekla-kazala informacije, neke izvađene iz šireg konteksta i prilagođene sebi. Ništa drugačije od radikalnih vjernika ili nacionalnista koji izdvajaju samo ono što im odgovara, a ostalo ih ne zanima.
Da su i alkohol i "trava" illegalni i jedno se MORA legavizovati sta bi ti izabrao ?
@OCBslim Ne podržavam ni jedno, ni drugo i postavka ti nije dobra. Ne mora se legalizovati. Legalizovao bih oboje isključivo u medicinske svrhe s kontrolisanom proizvodnjom i primjenom, s tim da medicinski alkohol može bit u slobodnoj prodaji jer ga niko svakako ne bi pio. A "trava"? Da bi se nešto koristilo u farmaciji, prvo se odredi omjer štetnost-korist i je li rizik vrijedan mogućeg benefita. Kod marihuane to za sad nije slučaj.
Ah sto su se ovisnici raskakotali bas onako kako kome godi😂😂😂😂😂
Kad te ulove samo se praviš mutav da je to ambrozija i odmah te puste haha
moonrock
Dok se ljudi pate Nermana sere i uzima platu od poreskih obveznika
U EU de facto legalna, niko te ne pegla radi nje, zapali na ulici, nije problem. A bolja je 100 puta od onoga što se puši u BIH, ako ne i 1000 puta.
Najbolja je hercegovacka smijalica,ko nije probo zajebo se.
Uopšte nije tabu u pitanju. Postoji toliko fondova i zakona koji bi mogli donjeti napredak a da nikog ne opucaju po džepu. Razlog što se to ne iskoristi, isto kao i za marihuanu je to što su političari nesposobni i glupi.
Moja baka kaze da je ovo DZAVOLJA TRAVA😂i veli bjezi dijete sto dalje od ovog
@JaTesla A ti jedan nevaspitan i bezobrazni izrod.
Od dvije vrste Kanabisa, SAMO JE JEDNA ljekovita, a to je INDICA. Oni legaliziraju SATIVU, hahaha. Googlajte da vidite razliku
Bez THCa kanabis nije ljekovit, od ovog nema nista samo sebi sadite
@Svercer jebbem ti mater
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djes sa skankom lijeciti :))) Vibrator da povuce dim umirio bi se. max 35%THC da sadrzi bi bilo idealno za caja, za inhaliranje pare "lavor vruce vode,trave, peskir preko glave" disi punim plucima recept za nepusace. Za pusace avanturiste bi preporucio da probaju Carobnjaka. mix skanka i hasisa Kad je bal nek je maskenbal ;)
sve sami vrhovi
Zamjeni te alkohol za vutru... ko je pio pusi ce ko nije hoce. Budjet full
Zamijeni klix za školu, možda naučiš pisati i izraziti misao na iole normalan način.
u sarajevu se raja liječi nagrilom i kladarama.