Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpravilnije glasas ako sda zaobiđeš
Evo ja ljudi glaso pa nek je Hairli ako bogda. Da nam svima sutra bolje bude!!!
Kako to Za SDA nisa za loga necu rec
Kad budete glasali zaokruzite stranku i sve vijecnike.
Ošo ja na izbire i digla mi se neka stvar. Kaze mi onaiz CIK-a sta ti je to, reko moja vladajuća palica kojom ću te izdegenječit ako me još nešto pitaš!
Pravilno je ne glasati nikako
Tako sto stavis x ispred neke opozicione stranke.
Ja neću ni ići,mene će moji zaokružiti.
Ne zaboravite respiratore, i ljude koji su spremni da vas ubiju radi svoje koristi! To je moja poruka.
u biti sve isto, bice izuzetaka na obje strane naravno ali ovo po gradu ce vecinom glasati za nenacionalisticke stranke dok ce ovo sto zivi po krajevima,gore iznad carsije, ovo po buca potoku, vamo s druge strane hrasnica, ilidza,vogosca,ilijas,rajlovac,hadzici,doglodi,butmir...to ce vecinom za ove konzervativce primitivce i nacionaliste glasati.
Dobro treba obratiti paznju, Srbi ako ne glasate za SNSD ukinuce vam Republiku Srpsku... Bosnjaci ako ne glasate za SDA ovi ce razjebat drzavu.... Hrvati ako ne glasate za.. mah nista svejedno ce vam Bosnjaci izabrat.... salim se naravno treba glasati z bilo kakvu promjenu makar da vide da nismo retardi... Bolje danas sa olovkom da se borimo nego sutra toljagama :)
Sve dolazi u obzir osim SDA
Ne zaboravite respiratore, KCUS, Sarajlića....itd...itd...
Gledajte da nas zahvalite još cetri godine... Što više neandretalaca zaokružit... M
kako pravilno ? hm ne glasas za sda i eto mislim je se to trebalo pojasniti
bosna se nalazi u zacarnom krugu dugi niz godina. male sanse za promjene. ustvari ako vam je dobro onda nista.
Samo ne glasajte za Konakovica koji je uhljeb sa kupovnom siplomom difa i na sve nacine pokusava da skloni stranku SDA koja ga je napravila.. udruzio se sa komunjarama koji negiraju genocid da bi se domogao vlasti. On misli da mu je babo ostavio vladu KS u amanet. Ne glasajte za tog uhljeba!!
SAMO SDA BOG, BOSNA I BOSNJACI