Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNA OVA (KU)RAVA-UD GDJE CE PRIMANJE BITI NAJLAKSE.
Kako poboljšati sliku koja o našoj državi ide u svijet ? Istjerati sve na Igman, Bjelašnicu i Jahorinu. Slika bi nam bila garant bolja.
VJERA I ZAKON Islamski poredak- što znači ova riječ prevedena na jezik kojim misli, govori i osjeća naša generacija? Najkraća definicija islamskog poretka, definira ga kao jedinstvo vjere i zakona, odgoja i sile, ideala i interesa, duhovne zajednice i države, dobrovoljnosti i prisile. Kao sinteza ovih komponenata, islamski poredak ima dvije temeljnepretpostavke: islamsko društvo i islamsku vlast. Prva je sadržina a druga forma islamskog poretka. Islamsko društvo bez islamske vlasti jenedovršeno i nemoćno; islamska vlast bez islamskog društva je ili utopijaili nasilje.
Za neupucene i one koji misle da ih cijeli svijet mrzi, http://www.scribd.com/doc/14683785/Islamska-deklaracija-Alija-Izetbegovi
bake si joj dao kite?
kako poboljsati sliku kad SDA-ovci djeluju kao organizovana mafija i hapse ih gdje stignu,sanmo nas sramote,pitanje je dana kad ce i bakira uhapsiti
pa krenite od sebe, budite profesionalniji nemojte podsticat na.silje i m.r.znju svojim \"vijestima\" naravno rjesit se bra.donja svih oblika, kako ovih sad tako i onih prijasnjih ratnih ra.vn.ogorskih koji su sad o.b.rijani. dalje trebao prestati biti jadni i napacheni i ocekivati uvijek neke korice hljeba i humanitrne neke, trebamo vratiti dostojanstvo. Ova zemlja ima vecu i zivilju historiju od nekih velikih zemalja kao sto je USA treba da se ponosimo sobom. Dalje treba da s ujedinimo pod istim krovom, naravno svi normalni ljudi, se.par.atisti i na.cio.nalisti vi ste slobodni.
Vrlo teško, dok bradonje bez brkova hode drumovima njenim sa bombicama u džepovima, a mi se pravimo da ih ne vidimo i da ih nema!