Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrupnjavaju se SDA Sateliti
I Z D A J A
Sejdo glavni anesteziolog na KCUS, zadahom omamljuje pacijente i najbolji lijek protiv bolova bolji i od morfijuma je, kad ti Sejdo puhne u facu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Iz supljeg u prazno
Noooroooood znoooooo!
Bolja koalicija nego sto je slucaj sa crvenim. I narod ce svakako vise podrzati ovu koaliciju, nego crvene. Crveni zajedno sa zelenim u zaborav.
Koalicija LZN
Bošnjački I Hrvatski član predsjedništva
Što nema opcija - "kao projekat SDA da se razvodni opozicija kako ih trojka ne bi samljela na sljedećim izborima?"
Nikad Željka nigdje ne bi bilo da ga Bošnjaci nisu gurali u inat Hrvatima... Ali neka doći će sve na svoje mjesto, ili će Hrvati biti dio BIH, ili ove države neće biti
Dva UZP i FGR su Komšića proglasili Sejdom. A da je poput Ščepe, NS, i SDP pristao da radi za BG umjesto za Bosnu i Bošnjake bio bi odlikaš!
Hadzikadic je dobio prosle izbore moj glas,ako i pomisli na ovakvu mogucnost nikad ga vise nece dobit
Novi uvlakači za SDA?
Jedina prava građanska je SDA.
Dobro sad, ko od svih stranki nije SDA satelit, da znam za koga mogu glasat? ispade sad svaka stranka u federaciji tajni SDA projekat... Pomozite mi da glasam ljudi
Ezdea hin lagano navlači........
Pravi se nova politicka stranka koja nece moci odrzati ni tribinu ni govor van trokuta Sarajevo-Tuzla-Zenica, vrlo uskog pojasa kanjona Neretve (Konjic, Jablanica, istocna strana Mostara) i Bihacke krajine. Znaci nista novo. Novina bi bila da se pojavi neko ko ce zaista na cijelom prostoru BiH da ima dobar dio podrske. A to se nece desiti nikada, nikad podjeljenije drustvo u BiH.
Razlog sve dubljoj podjeli medju narodima je upravo i ovo politicko nedonosce sa slike, Sejdo Komsic, lazni Hrvat koji citacu svoju vlast palamudi o gradjanstvu a politika mu je zapravo bezobrazno i cinicno vrijedjanje i politika protiv naroda iz cijeg reda kaze da dolaze. Podijelio Sejdo BiH vise nego Karadzic, obicnom i glupom demagogijom. Da je bar nesto napravio, ali ni to.
Tragikomicno
1400 debila podrzava ove majmune, koji nista nisu uradili zadnjih 15g. zajedno sa sda. Koliko glup narod.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Vrh ,Elme mi,predobra zajednicka stranka...Vrh!
SDA rajaahahahahha