|

Kako kontrolisati ljutnju kod djece

Kako kontrolisati ljutnju kod djece
0
S
Sarajevo-x.com
10.12.2010. u 10:35
2
komentara
0

dijeljenja
Dijete često koristi ljutnju da bi privuklo pažnju i ostvarilo svoje želje. Ljutnja je emocija koja kod djeteta nastaje onda kada mu se sputavaju mogućnosti za ostvarivanje želja. Uz savjete stručnjaka, u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" saznajte kako ovu emociju kod djeteta možete kontrolisati.


Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...