Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga, pravi Bosnjoo!
mogu mu koristit sliku za "dnevna doza natprosječnog bošnje"
Najveća ironija u ovakvim pričama što zapravo "djeca" traže "roditelje", nikad obrnuto ... ljude koji su ih ostavili, nije ih bilo briga jesu li siti ili gladni, idu li u školu, sretni ili nesretni. Osobe koje su bile u stanju potpuno normalno nastaviti svoj život bez osvrtanja na biće prema kojem imaju punu biološku i moralnu dužnost.
svaka cast. toje ustvar sustina price ane sad da pizdimo kako je ovaj stari frajer upozno sina
@gladijajator ... jadan Ibro stvarno. Neka mu Austrija isporuči posebnu penziju za oplođavanje austrijanki.
Napravio dijete pa oprao ruke od svega kao eto nije znao, nije vjerovao bla, bla... Sebicni gad!
Stari ye3e sve po spisku sebi sto nije nastavio taslacit svabicu
Vas me dvojica sjebaste odo na pivu!
Ibra...ruke ko lopate, 2-3 rijeci njemackog i djecacki osmijeh....to je ta carobna formula :) ...Nije bio on ...niti bombas..nije bio on niti sportista...sve sto je imo od oruzja to su srce, cuna i lopata
Wolfgang sine...dođi da ti nana d'a pite....
Ibrahim jedini dostojno siri genetiku Bosanaca :) svaka cast Bosnjo !! :)
Jest. Svaka čast što je prevario ženu sa kojom je imao dvoje djece i drugoj sklepao dijete za koje joj nije ni vjerovao da postoji. Bravo, Bošnjo, nema boljeg od tebe.
Isti Mirza Hatic
možda je Ibro i Mirzin otac...poživ je Mirza ko i Ibro...
I on ima para, ne mere ih krava pojest'.
Kako?
Zaista interesantno, Bošnjo kud god kroči gradi i rađa a ovi banditi samo ruše i ubijaju i eto i sami izumiru jer šejtan svoje uzima! Samo me je malo strah za Ibru što je blud radio ali Bog je najmilosniji pa nek moli za oprost!
Zaista interesantno, Bošnjo kud god kroči gradi i rađa a ovi banditi samo ruše i ubijaju i eto i sami izumiru jer šejtan svoje uzima! Samo me je malo strah za Ibru što je blud radio ali Bog je najmilosniji pa nek moli za oprost!
Lijepa prica.
- Otto von Bismarck; - Wolfgang von Goethe; - Joachim von Ribbentrof; - Wolfgang von Ibrahim! ...Istorija. Ne trebaju knjige.
Wolfgang I. Kischmetovich
kralj bosanski
I MOM KOMŠIJI MURATU, IZ VIENA PRVI PUT DOŠAO SIN FERDINAND
Mozda on ima jos kojeg sina u Austriji 😂😂