Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze se sve to popraviti, bager i rušiti nelegalno, fakturisati rušenje vlasniku.... al treba imati muda za to!
Kasno sada je kasno za sve...
Treba imati volju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve se moze naci, koje izdao dozvole, ko je nacelnik itd. Nazalost ovo je drzava papaka i papanki koji glasaju za iste.
nema dozvola rivaldo
Ko im je dao prikljucke struje i sl
Prljav, izopačen narod
Kantonalni ministar prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova Amir Šećibović (SDA) je za medije izjavio kako neće biti nikakvog rušenja građevina i da će uslijediti njihova legalizacija
sve zbog arapa sugavih
Ovo je jedan od dokaza koliko je društvo primitivno!
kažem vodiću koji je dove u kombiju dvije porodice iz Saudije što bolan ne poneseš dvije crne kese za smece i onda povezeš nazad u gepeku a on samo gleda djeca bacaju konzerve cole u pličak tako da samo kazne i redari gore mogu uvesti red a posebno za ilegalnu gradnju pohapsiti u Fojnici one sto pitaju "koliko je meni"?
ima ministarstvo i sila birokratije koja je debelo placena da to cuva i odrzava. sve to treba lopatama rastjerati iz kancelarija pa na biro rada poslati.
Bjelašnicu načinjemo,na Trebeviću se gradi "elitno" naselje, Vlašić da i ne spominjem..Politika je da se zaradi danas, sutra šta će biti nije naš problem..Nekad ne kontam, ako nam nije stalo do prirode, zašto ne mislimo na naśu djecu, unučad, praunučad..Pa majka mu stara, oni će dobiti u nasljedstvo jedno veliko ruglo koje je naših ruku djelo. Volim ja narode s ovih prostora, al s razumom nismo u najboljim odnosima.
Bjelasnica je vec unistena, Trebevic je nacet dobro...Jahorina je gotova, ostao je jos Igman, a i njega ce ubrzo...a realno cijene ce tako poskupiti od ove godine, da ce skijanje ubrzo biti iskljucivo privilegija zlatne mladezi...75 KM za dnevnu kartu za jednu osobu na nas standard je obicnom gradjaninu nedostizno i onda se licemjerno zalimo na hrvate sto nam dizu cijene na moru...
Što se tiče prirode, sva 3 naroda su jednako glupi. Bog dao narod oduzeo. Jugoslavija sa svim svojim manama je bila državetina, to je jasno kao dan.
Kad vifim papka na quadu hoce mi nešto biti. To kad neko ima poriv da vozi motorno vozilo u netaknutoj prirodi to mi je vrhunac primitivizma. Zabraniti na svim izletištima tom ljudskom smeću da se vozikaju quadovima, lože roštilj i puštaju glasno muziku. Dobar primjer Bijambare svaka im čast. Ovim seljacinama napraviti specijalne staze i naplaćivati vožnju.
Ovu divlju gradnju i bahatost može zaustaviti samo dobro opremljena vojska sa dugoročnim stacioniranjem u okolini jezera.
Ima li nešto da mi nismo sami uništili!!!
Početak uništenja Prokškog jezera je povezan sa probojem puta kojim su stigli automobili. Među prvim " uspjesima" je puštanje kalifornijske pastrmke u taj do tada nedirnuti ekosistem, što je dovelo do nestanka tritona. To je bilo još sedamdesetih godina prošlog vijeka. Iz osamdesetih je odluka opštinske skupštine da svaki pojedinac koji ima deset ovaca može praviti kolibu pored jezera. Nema lijeka za Prokoško jezero jer i o njemu odlučuju stranke i njihovi "silnici".
Postalo je otvorena septička jama kao i Jablaničko jezero.
Stisnuti muda, porusiti sve, zabraniti dolazak motornim vozilima, za 10 godina ce se sve vratiti u normalu.. priroda se brzo oporavlja kad nema ljudskog uticaja na nju...
Ne ide to baš tako, nikad se neće srušiti cijelo mjesto koje je izgrađeno nelegalno. To se može desiti za jedan objekat ali i to je rijetkost kod nas
nismo mi ni zaslužili ovakve ljepote...