Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA Islam i Islamaku zajednicu koriste kao kamuflazu za svoj kriminal. Do te mjere su dosli da im je Islamska zajednica najveci partner na izborima. Ako nisi SDA onda nisi musliman, to je floskula koja se ponavlja iz izbora do izbora. Kad ce se Bosnjak probuditi, i shvatiti ko je u njegovim redovima izdajnik!?
Isti iste guraju. Kalkulacija daje isti rezultat
U prvim redovima dino mustafic kritikuje.. Stara budzetska ofajla
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
NE BI BILO ASIMA BEZ SEBIJE I BAKIRA !!! NEMA ZRTVENIH JANJADI !!! HOĆEMO KAPITALCE BAKIRA I SEBIJU !!!
Jel spomene Boga, Isusa, selam i pomaze Bog, prai se sa “nacijom”, znaj da ce te za*ebat... to ciganki dijete iz ruku uzme, iz oka bi ukralo a da ne trepne! Sve su to komunisticka govna kamuflirana u vjeru i “naciju”!!!
efendicu mozes sa onim dinom konj..akovicom zajedno pod ruku
mi sarajlije uvjek smo mrzili smakere ti efendicu si smeker i govno zbog ovoga neces biti nacelnik sigurno sam si sebi dao crveni karton
Svi osudili iz kantonalne četvorke, osim NBL Ibrahima Hadžibajrića. Ostavlja on stranku na cjedilu, a ode nazad u SDA
kako god al mislim da obo sto nas razjedinjuje pravoslavce i katolike ujedinjuje...oni nas oslovljavaju 'muslimanima' la evi, da vratim...
SDA vjernici na baterije, ne idu u džamije zbog sebe, već idu u one džamije gdje idu najveći SDA lopovi iz vrha stranke, i idu da bi bili viđeni!
Meni je zao sto ce Efendic ovim potezom dobiti dosta glasova naivne svjetine, a realno nije nista bolji od ovih krimosa
JADAN JE ONAJ I BIJEDAN(bilo koje vjere bio)KO SE IZA LOPOVLUKA I TO NAJ-GOREG UZIMAS KASIKU IZ USTA OVIH IBESPRAVLJENIH GRADZANA ...VRATIT CE VAM SE GORE NEGO OVIM STO NE ZNAJU KOLIKI JE TO GRIJEH -GLUMITI VJERNIKA A DZEPARITI PO TRAMVAJIMA-ISTO TI JE TO.
TIPICNA BiH BOLEST..... SVAK ZA SVAKOGA IMA NESTO REC, A NEZNA SE KOJI OD KOJEG GORI!!!
ali to je izmedju u SDA, neka se pokolju...sta se ima istrazivati..nek se istrazuje sta pokradose izvan stranke
odavno ja kazem da su sda govna teski kriminalci i veliki nevjernici (cast izuzecima) oni se Bogom kunu a u Boga nevjeruju kradu varaju pljackaju lazu u ime Boga i nije ni cudo sto nam je ovako sve kad nas sda pred Bogom kalja
ovako su i hrvatima birali predstavnika ali zavrsice kao erdogan koji je sjedio na dvije stolice pa mu se sad obadvije izmicu i moli NATO upomoc ali kasno marko na kosovo dode
Bogami cemo hapati,krasti i varati,aBd .bice sve hairli,ja sam odmah do presjednika Bogu fala pa mogu jamit vise aBd.
Da se ja pitam dobio bi 20 godina prinudnog rada za drustceno dobro sto si kostao milione ovu zemlju koju smo mi branuliyAsime..
Ovi kradu nikom ne dadu i još kažu Allah ce nam dati. Hoče ,ali džehenem