Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja pametna, presuti 2 sata u godini i sve po starom. Zahvaljujem se jos jednom KJKP RAD na azurnom pranju ulice, imate jednog redovnog platisu vise !
@bbb razmisli o tome da kada nekada budes primao krv mozda da krv bude od nekoga od ljudi sa ove parade, mozda ti neko sprema hranu ili kafu tamo gdje jedes pijes, mozda se rukujes sa njim kada vec zahvaljujes na pranju ulice iza njih, sto se tice redovnog platise, ja sam placao RADu racune po pola godine unaprijed, radi ovoga ce se nacekati mojih para.
@bbb strasno pametna, uglavnom postali pravi grad za decka koji trazi decka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Polozilo jer je bilo vise policije nego ucesnika :-D Al dobro..
mislim da su ovi komentari pokazali koliko smo mi daleko iza ostalih zemalja...
Ajmo sljedeće godine bez obezbjeđenja da vas malo specijalkom bolesnici jedni idite u svoju toleranciju pa tamo širite bolest fuj ima izać iz Bosne i Hercegovine ima krv da teče Titovom
Ni u Zagrebu ni Beogradu nije bilo toliko policije. Prva parada bez obezbjeđenja svi znamo kako će završiti, krvavo kakva tolerancija
Imam informaciju da klix mjenja ime, novo ime za portal je LGBT portal.
A kad su nas političari ubili u pojam. Onda se svak zabavio o svom jadu.
Smorili ste sa paradom, dobro, održala se je, nije bilo ni jednog incidenta, civilizovaniji smo od komšija što je svakako poznato, a sada hajde malo o vijestima iz regiona, "Samoubistvo na Zvezdari, LAZANSKI RASKRINKAO HRVATE, "Vulin, niko me nije zvao iz Hrvatske da se izvine, Ana Brnabić "Revizija historije u Hrvatskoj je zastrašujuća" Najjumniji srbi raspravljat će o Kosovu :D
Sta je tu novo. Bosnjaci kroz istoriju uvek vezu konja gde im gazda kaze. To je narod plastelin, kako koji osvajac dodje tako ga oblikuje po svojoj zamisli.
Toliko ste tolerantni da se povorka odrzala tek ove godine, za razliku od susjeda
Nije da ste vi tolerantni, nego je da za razliku od susjeda niste smjeli zucnuti. Ukratko pi cke ste obicne 😄😄😄
Kakva smijurija od naslova. Parada ponosa je odrzana u Beogradu prije skoro dvadeset godina, u vrijeme velikih drustvenih nemira u Srbiji. Niko tad u Sarajevu ne bi ni pomislio na Paradu ponosa. Drugo, Sarajevo je naucilo lekciju od Beograda i Zagreba, pa je parada odrzana u strogo kontrolisanim uslovima.
Moralo je biti mirno kad je hiljade uniformisanih majmuna i snajperista opkolilo i blokiralo grad .. da su bar tako uradili za Borce i jadne migrante kojima treba zastita ali ne njih su tukli pljuvali vrijedjali vodili i pritvorili ... odron .. a sto se tice pranja ulica halal im bio svaki fening da su bar jos galon domestosa izlili da bas pociste :)
mi smo navikli da nas neko handri kao u genina nam je ,je li ispravno kazat
meni se vise cini da su policajci cuvali gradjane od parade.. a ne paradu od gradjana..
Ovo je smiješno koliko je se dalo prostora pederluka i njihovom ponosu, da vi bogom hoćete položiti kakav važniji ispit.
Jao, jao, jao… pa mozete li i u cemu izbjeci stavljanje HR I SRB u isti kos? Hrvatska je danas medju 5 zemalja Europe s najbolje uredjenjim pravima LGBT zajednice. To ne tvrdi HR, nego ILGA, krovna organizacija LGBT-a. Protivljenja u Zagrebu su bila prije 20 godina, ali danas je HR totalno gay-friendly zemlja. https://www.coc.nl/wp-content/uploads/2015/05/ILGA-Europe-Rainbow-Map-2015-STICKY.jpg