Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lobiranje na bošnjački način, Bakir u Luksemburgu sa botovima, Bisera na primopredaji hodža u američkom džematu u Atlanti, Fadil kod advokata ili na sudu... dobro smo mi i živi ikako ko nas predstavlja
Nije propala, Bakir bio s teroristom Mulahusićem, Bisera Debela bila s hodžom u americi, bila kod sina u Kuvajtu itd
"Obilazi članove porodice" mBWuahAHAHAHA!!!
Znamo mi svi ko je krivac za sve. To je zapošljavanje podobnih a ne sposobnih i to će dovesti do kraha države. I taj krah treba da se desi. Život mi prođe u njihovom natezanju dok oni sebi trpaju milijarde u pađe. U njihova preduzeća inspekcija ne smije provirit u moje dok sam držo pekaricu svake sedmice po jedna dolazi i traži za šta da me kazne dok ne zatvorim.
Silajdžić,jedan od rijetkih približno realnih političara u biH. Kažem to kao Hrvat. Evo kako proročanski objašnjava Komšiću i kaže kako njegov izbor,tj nametanje, za Hr člana predsjedništva može samo ogaditit državu Hrvatima i dovesti do disolucije i odbojnsti. u biti sve je pogodio https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiytQrY
Gdje če nas ovaj TRUT prestavljat ima državljanstvo druge države a ko biva voli BIH
Sto ne kazete kakva je diplomatija bila kad je bio prof Zlatko Lagumdžija ministar vanjskih poslova? Ali eto to je ta razlika Lagumdžija- Turković voljeli ili ne
Kakva je bila?
Svako na izborima bi se trebalo birati po FACI.Pogledajte vi njima faca i njonjara odma ti je sve jasno
Pravo da kazem konto sam da je ovo sve zezanje. Al kad vidjeh Siljadzica na CNN`u neka me jeza uhvati. Sjeti se ratne kletve "Da Bog da ti CNN snimio kucu". Biti na CNNù znaci biti u hovnima.
Када сте остављени од странаца да сами функционишете, изгубили сте се. Као и опозиција у Србији. РС нема везе са федерацијом па је федерација скоро уништила електропривреду. Тако је и са дипломатијом.
Izgleda da su nam Bošnje konačno progledale. Pa čestitam, dobrodošli u realnost
Čuj kako je propala. Bandić, Josipović, Milanović dolazili u Sarajevo nuditi probosanskim snagama podršku u zamjenu da FBIH i kanton Sarajevo kupe Končareve tramvaje i vozove. Šta se dogodilo, uzeli jedan niskopodni voz, nisu ga platili. U međuvremenu iz sitnih interesa, uzeli druge tramvaje.
Bisera Turković zvana Trokrilni-ormar ne može voditi ćevabdžinicu, a kamo li vanjske poslove jedne države. Međutim, ona širi mržnju prema Srbima i Hrvatima pa je bosanski patriote vole bez obzira što je nekompetentna.
Pa ne može se hurmama i kmečanjem lobirati. To je ozbiljan posao.
to je visa matematika za sda talente. ne morate izmisljati toplu vodu sda talenti, samo prepisujte sta radi vucic.
O Komšiću , Komšiću kleti Komšiću .Kakvu si lavinu pokrenuo kleti Komšiću?I onda nadobudni patriote kažu”Zlatni ljilhane naš , jošo ćeš ti 4 godine u predsjedništvu bit.E aferim.
Ne slažem se, greška nije u nedostatku lobiranja samo za jedna dio BiH. Svi dijelovi moraju prvo prihvatiti Bosnu i Hercegovinu (Nikakvu Bosnu) onakvu kakva jeste, zajednički birati diplomate i graditi diplomaciju na zajedničkim ciljevima (što nikako nisu "probosanski" nego trebaju biti probosanskohercegovački). Ako pričamo o BiH. A ako pričamo o nekoj Bosni - ta država ne postoji i priča o njoj priča je propasti BiH.