Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je TITO
Možda da napišu da mu je Winston Churchill javio išaretom šta će biti ako Rusi napadnu. A on ložio raju da imaju 4. vojsku u Evropi ...
KamenjarskiSrbin1 ipak smo bili njemacka za poljsku, cehoslovacku, rumuniju, bugarsku, dijelom mađarsku. a pogledaj gdje su oni sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tito je bio Tito jos zivimo na racun titine drzave od skola do bolnica,puteva itd
Kako god na_ebat ce ukrajina isto kao i Bosna u ratu.. svijet uz kokice i pivo sa tribina gleda ubijanje i palamudi da se rat prekine…
Ooo "turci", hocete li braniti nas srbe i hrvate a bome i ostale :)
Sve što NATO treba da uradi je da pošalje par brodova u Crno More kod Odese i krene sa tenkovima iz Lviva prema Kijevu pa ćemo vidjeti hoće li se Rusi usuditi njih zaustavljati.
Pa neće štititi jer niko nije budala da pokrene nuklearni rat sa Rusijom koja ima skoro 6000 nuklearnih bojevih glava
Treba mi municija, a ne prijevoz.Zelenskij, bit ces iduci predsjednik Rusije.
Zato sto je tito TITO jbg
Pogledajte koliko ulica je nazvati po njemu u razlicitim drzavama I sve ce vam biti jasno. E sad mozda se neko javi pa kaze bio je diktator, bilo je diltatora I prije, a I poslije njega pa nemaju pa nisu ni blizu.
"ali su prije 70 godina ipak neke članice NATO-a bile spremne ratovati sa Sovjetima." Gramaticari, nisu NATO clanice bile spremne ratovati SA, nego PROTIV Sovjeta.
Samo je jedan Tito. Svi ostali su samo sitni kokošari bez karizme i muda.
Da pojasnim, Jugoslavija nikada nije bila dio Ruskog Carstva/interesne zone, onaj ko to tvrdi da jest, taj je prespavao historiju. Jugoslavija, je historijski gledano, projekat Velike Britanije, zbog toga je Tito i imao bliske odnose sa Američkim Demokratima i NATO-om. Jer, moram ovo ponovit, Juga je bila i ostala dio Zapadne kulture i civilizacije...
To je Tito, i ljudi koji su bili bliski njemu, su to znali, i rekli su Staljinu "HET"! Jer nas južne Slavene, ne veže Rusija, već Zapad. Čak je i ideja Evropske Unije nastala od Tite. Jer je kompletno područje bilo pod starateljstvom Rimskog Carstva, kasnije Vatikana.
Samo je Tito mogao svekoga da hebbeee.
Taj Hrvat je 70tih napravio svojoj Hrvatskoj najljepše granice
zato sto je TITO imao mozak, a ova sadasnja talasika na balkanu se prodaje za kilu zlata
Treba sprovesti javnun anketu među domaćim političarima da znamo na kojoj su strani
Kod Tita su kriminalci i neprijatelji države bili u zatvoru, a kod SDA, HDZ i SNSD lopova su na vlasti!