Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okrene janje za 1. Maj a 25 god na birou.
@naftalin taki i imaju lovu za janje, osigurani preko biroja a vamo rade nacrno za sebe..mi uposleni za janje nemamo para.
šnjalica ja evo zadnjih 17 prvih Majeva radai. kad budem jednom slobodan morati cu na google da trazim pravila ponasanja za 1. Maj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dje je zisko da ga okrene u titovoj
@pacijent123 jes ovo sa slike lijepo nanisanilo
koji smo mi degenerici....
Hljeba i igara!! Dosta je ljudima i štrajkova od kojih nema nikakve koristi !!
i jedno janje za mog bakira
Prvi maj nije prvi maj ako nema krkačine i oblokavanja i jebeš balkansko sijelo na kojem se ne potuku ili bar nešto ne zakuhaju.
Spominjete neradni 1. Maj u jugoslaviji, a ne spominjete kako ste besplatno morali raditi pruge, saditi drveće, kopati kanale, čistiti korita i nosati vreće kad centrala naredi organizaciju za dobrobit države!
Đe smiju muslumani piti akohol, šta će reći cerić?!
pravda za jagnje na raznju ..
Čuj komentara. Đe ste sindikalci, nisam vas prepoznala!
Piva se toci a ramazan za koji dan.Zivi se kod babe i mame na grbaci a 35-ta u guzi.Rostilja se al za poslom se na mari...necu ja da radim za te pare,prekvalifikovan sam neradnik.Idemo na "odmor"da se malo opustimo od nerada...svaka cast pojedincima,oni su to zasluzili,ostatak je propast drustva.Jos kad mi pocnu pricati da mi je na zapad da malo radim🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️nece bolan ovdje niko neradnika i onih sto kukaju
Dan kad jaganjci utihnu!
Prava im i jesu zadovoljena kad uzmemo u obzir da bosnje i ne vole raditi. Srbi i Hrvati su ipak drugo, vecina su otisli iz zemlje za radom a bosnjoo slinavi ne smije od majke i baba , sta ce rec komsiluk ba.
Ovaj ražanj je naš simbol, ovako nas gule i okrecu 25 godina...blago se nasim politicarima, pa ovo je narod za pozeliti...ali vidjecemo vas nakon izbora, jer se vec sprema rezanje plata u javnom sektoru i ti poprilicno...sve se sprema u tajnosti dok vi okrecete janjad i rostiljate...
Pametan svijet trenutno vrti ražnjiće, igra badmintona, spava, odmara, pije kafu i ne čita gluposti na klixu i isto komentariše i zaboli ga ćoše šta piše klix i šta misli prosječan klix eliminator, velim pametan svijet...
..... I KRKANLUKA I SMECA RAZBACANOG, zaboravili ste dodati !!!
Zakon o radu FBIH. Clan 79. Tacka 2 "Placa i nadoknada place isplacuje se u novcu." Zasto sam primoran dobijati platu preko banke? FIAT EMPIRE - Why the Federal Reserve Violates the US Constitution : http://youtu.be/5K41O2QfpjA