Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mito i korupcija su postali stil života u BiH !!!
Mito mitoooo bekrijoooo!!! :))))))
Jedino ispravno rješenje je da i otac i kćerka dobiju otkaze , plate za nanesenu štetu društvu , oduzeti sve viska mimo plate i napraviti doživotnu zabranu zaposlenja u javnim /državnim/ firmama i institucijama. Jednom se od nekoga mora početi a ovo je prava prilika , jer sindikalac bi trebao biti na čelu zaštite od nepotizma , korupcije i biti zaštitnik radnika..........
Ma boli njega *** a nju pučka za komentare.Ona se uhljebila i gotovo.a svi ostali mogu samo lajati.
Odličan prijedlog!
Ma nemojte te je sve je po zakonu kako Brankovic kaze........kao da je ona jedina hmmmm
Ako već dolazi, nek pogleda i ostale i imaće šta da vidi.
Ekskluzivna vijest : Vodje glavnih politickih stranaka u BiH ubrzano rade na izradi i donosenju seta zakona kojim ce se definitvno ukinuti svaki vid transparentnosti i nadzora u javnom sektoru . .Naime BiH se godinama bori sa negativnim posljedicama izazvane nacelom zakonitosti i pogresno protumacenim moralom.Vladini strucnjaci isticu da svi relevatni izvori ukazuju da stagnaciju ekonomije i politicku krizu upravo proizvode izvjesne teznje da se javni funkcioneri u svom poslu ponasaju odgovorno i savjesno. Ta borba protiv pogresno protumacenog morala,transparetnosti i politicke odgovornosti blizi se kraju te vodje vladajucih stranaka ponosno isticu kako zasluge upravo pripadaju njima jer su na vrijeme reagovali te upozorili gradjane.
Majku vam je-bem lopovsku , fol za prava radnika a sve stranački ljudi !!!! Gori su od političara , pitajte Krušćicu odakle mu sinu poslovni prostor kod predsjedništva !!!
Kupio tata...;)
Psiho-patogena malograđanska kvazi elita u Vlasti je skroz psihićki odvalila od miliona KM koje (i)legalno kradu od naroda preko harača i PDV-a već 20 godina. Pogledajte video snimke: http://www.youtube.com/watch?v=fTsQZ6XoVqU http://www.youtube.com/watch?v=lmUXp_zE14E Pročitajte: http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija
Samostalna zanatska radnja - jeste joj mjesto za sticanje staža koji potreban za rad u Administraciji Države. Bajramoviću imaš li obraza da se pojaviš na ulici. Ostavku, ako ne, znaš da ćeš morati. Kapija ti je razvaljena - sada si na meraji!
Dražava za fameliju.. Naravno pravi vid politronske vlasti.
Na plenumu bi trebali traziti rijesenje i za ove slucajeve a rjesenje je jednostavno: Implementacija da zakonom regulisu da blizi clanovi obitelji ne mogu stupiti u radni odnos vladinih/drzavnih institucija u koliko jedan clan uze obitelji vec ima radni odnos u nekoj od vladinih/drzavnih institucija. Implementacijom navedenog garantujem da bi se u drzavnim ili vladinim institucijama oslobodilo naj manje 30% radnih mjesta vise!
Imovina Sindikata je teška nekoliko desetina miliona KM. Sama zgrada Sindikata u Sarajevu na Skenderiji je vrijedna preko 5 miliona KM. Sve rasprodati i dati narodu jer novac od zakupnima uzima Bajramović i par oko njega. Radi se o utaji poreza u iznosu nekoliko desetinama hiljada KM mjesečno bez plaćanja poreza. Pohapsiti sve Sindikalne predstavnike od 96 do danas zbog zloupotrebe položaja, mita, korupcije i suradnje sa kriminalcima u vlasti sa kojima su napravili kolateralne štete širom BiH.
osto sam frapiran,pa zar ima toga kod nas?
ili ja ili on iz sindukata? bezbeli ja.
Ma nije on politicki obojen pa on je nas sindikalista orjentisan prema ugrozenim radnicima koji traze svoja prava !!!
Imovina Sindikata je teška nekoliko desetina miliona KM. Sama zgrada Sindikata u Sarajevu na Skenderiji je vrijedna preko 5 miliona KM. Sve rasprodati i dati narodu jer novac od zakupnima uzima Bajramović i par oko njega. Radi se o desetinama hiljada KM mjesečno bez poreza.
Smijeniti ovog igrača pod hitno.
Sta tek reći za razne nevladine organizacije koje se "bore" za pravdu i bolji zivot a ustvar iperu pare na razne načine ....