Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I can\'t fade
vazno je da se tabla jos zeleni...
Pa sta to ima ikoga da cudi...Diljem BiH vise pozijepane i izblijedjele zastave, u jednom dijelu zemlje se zacrni sprejem latinica, u drugom se zacrni cirilica...kome je do Bosne i hercegovine, ko je voli. Ali zaista, istinski voli??? razmislite malo..Mnogi ce se busati u prsa, i sto je najgore, iskreno vjerovati da je vole...Ali ko god voli BiH i samo sebe i \"svoje\" u njoj, ko god mrzi durge i zeli da im se nametne, ko god mrzi napredak, taj ne voli BiH. I tako cemo doci do sacice ljudi, jer vecina je otisla i zemlje ne mogavsi podnijeti sta se od domovine radi. A ta sacica slabo da sta moze. Pa sto ikoga cudi da je tabla izblijedila (by the way, amidzic klapio tender za table bezbel, pa ofarbo najjeftinijom bojom, da zaradi...)
Da, u Grckoj je bilo kupatila (kao i u Rimu) i prije rodjenja Isusa, pa sta? To ima veze nesto sa tvojom higijenom? Srbi vode najmanje racuna o higijeni, istrazeno od EU! A u ta kupatila u Grckoj su btw isli muskarci, gdje su se sastajali sa svojim mladim momcima. http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2011&mm=03&dd=19&nav_id=500345
I Srpkinje su po Srbiji nosale dimije! Ne znam za Bosnu. Nauci ti nesto o svom poreklu! Etniciteti i narodi su izmisljeni, ako to ne znas, onda si zaostao i nenaucen. Nauka ti nije bolja strana. A takvi kao ti pripadaju u Africi, pa se plemenajte tamo koliko hocete, ali u Evropi to vise ne postoji.
opet sam danas smrdio :S
Kakva drzava takva i tabla
Pa cekaj mogu vidjeti da je ono sticker od pokreta dosta, pa se njima tuziti, \'ebali vas oni i zlaja!
Pa kakva institucija takva i država nemoj više da se lažemo kada svi znamo da više od polovice poslanika takozvanog BiH parlamenta ovoj državi ne želi doboro raskopali smo jaču i veču a što nebismo i ovu maksuz selam od Spavača iz Bugojna
Tacno ju je crkva (ti religiozni bozijii ljudi) ukinula.. ukinuo ju je narod. Francuska revolucija je oznacila pad crkve. I vidis kako je zapadna evropa napredna zbog toga. A tvoja hriscanska istocna nema sve pravda i prosperitet
Sta je po tebi onda ono sto se desilo u srebrenici ? To je uredu jer su to srbi pocinili ?
De mi objasni onda zapadnjacku modernu kulturu inkvizicije ?
@džihadbosna Ne, ne mozes naci niti jedan dokaz da bog postoji. Ali me zanima, posto me jednom jedan pitao sumnjam li dok sam se jos smatrao vjernikom. I ja mu rekoh sumnjam, kaze ti ces u djehenem. I to mi je toliko izvadilo zivce da sam od tad ateista :) Ako postoji bog, ne znam sta mu znaci to sto ja vjerujem ili ne vjerujem u njega.
Los im razređivač pa se nije skroz obrisalo
@džihadbosna Htjedoh te pitat pa me ovaj kreten ISTINA zbuni; Jel zabranjeno sumnjati u boga ?
Ti si skolski primjer fasizma, nacionalizma i svih drugih mogucih drustvenih bolesti. Treba li bi te izucavati u skolama.
E ne znas kako mi te je zao. Ovo ti iskreno kazem. Jadan ti sa takvim razmisljanjem.