Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je krenulo saznat cemo ko je isao i na hadž od državnih para
Direktor napravio da ima gdje ljubavnicu dovest
Sta je uradila SDA! OVO NIJE RADILA NI NJEMAČKI VOJSKA ISS ŽIDOVIMA ŠTA JE SDA URADIO BOŠNJACIMA...SDA PODRŽAN KREZAVCIMA SA SELA KOJI IMAJU SAMO RADIO!
Zelena stoka dosla iz selendri i okusila kako je bez opanaka...
@Ecolo haj debilu idi lijeci se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se funkcioneri imaju gdje odmorit!
ova brvnara i malo garaže 5 miliona Km??? ocigledno vi ne znate koliko je kubik daske,koliko šleper cimente, koliko kvadrat pločica,koliko stolarija..... relano košta do miliona i to je plafon!!
sve je to lijepo ali zasto jedan jastuk na bracni krevet? 🤣
Svaka ti je na mjestu čovječe.Narod misli u radu je dobro Evo ja kažem da je katastrofa.
A da se Mirjana i dijete usele ovdje ?!? Sta fali, ja se necu buniti.Neka sam ja morao zaraditi, a ona 'na gotovo' dodje, nema veze halal.
Tako je i sa trafo stanicom na Bjelašnici koju koristi samo direktor i članovi porodice.
ova nova vlada u ks sve će raskrinkati razne lopovluke
Ovdje ipak neko nedostaje,vrlo bitan.Trenutno rukovodilac RJ Reciklaža,a nekada RJ Trnovo,gospodar ovih prostora i prostorija dugi niz godina, i još puno blagodeti koje mu je donosilo to mjesto. Zanimljivo bi bilo i njegovo mišljenje.
Private za privodjenje mladih sekretarica, valja stranacku stipendiju dobiti, nije sala..
Dok SDA 2 puta zaredom ne dozivi potpuni poraz na izborima od bosne nema nista! Dok narod ne pocne protestovati pred sudom i policijom sto ne rade odgovorno svoj posao, od bosne nema nista! Dok god se korupcija ne sredi, vladavina zakona uspostavi i politicari pohapse, od INVESTICIJA nema nista ! Dok je god unosnije raditi u drzavnim firmama nego u privatni(investicije), od bosne nema nista! Dok god zivimo od MMF-a a ne od privrede, od bosne nema nista!
Treba sve prodati i pare uloziti u opremu u firmi koja je katastrofalna. Vozila presla po 3 amortizacije sto u javnoj higijeni sto u gradnji. Sramota za firmu. Smijeniti rukovodstvo, ne samo generalnog Babica, nego i Gusu Ramiza,Abida sa deponije,Zinetu Imamovic iz Gradnje, Dinu Hadzihasanovica, Nerminu Softic, ma sve uhljebe koji su rukovodioci 20 godina. Treba da se stide, a svi imaju vikendice,dupleks kuce,auta,nema sta nemaju...a Boga mi ni kredita nemaju za to sve pobrojano.
Svaka cast vladi, odavno nije bilo zanimljivije :D Ono sto fali je konkretan plan da se ovom stane na kraj. Jedan moguci: Preuzeti policiju i sudstvo i da SDA dva puta dozivi potpuni kolaps na izborima i nece se nikada vise oporaviti !
Ovaj novinar je totalno neupućen iako mu je dužnost da bude. Dakle, ne radi se o JP Rad, nego je puni naziv firme KJKP "Rad".
Sto ovo niej TOP novost ? Sram vas bilo KLIX !
Nisu ga valjda napravili za svoje jeftine odmore. Samo se ovan još negdje vrti i slično... Možda je i on jeftiniji... Za narodne poslanaike sve jeftino..