Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im sistemski pomoci.Urediti sistem i njih u to ukljuciti.Sistem porodicne medicine i DZ ne radi ni za normalne a kamoli za ove.Trebalo bi da ih svaki dan obidje tim iz porodicne medicine.zahvalite cuplovu za bih,vukovicu sdp,tanovicki boss,miokovicu sdp.lokmicu sda,gavrankapetanovicu,mesihovicu i ostalim lopovima sto su sjebali zdravstvo
Bravo Ines i ekipa! Bravo da ste našli i donatora. Sramota je da nam Americki porezni obveznici ( hvala im na tom) finansiraju ovako jedno drustveno odgovoran i potreban program marginalziranih grupa. Sad kad imate stranu finansijsku podrsku drzava tek sad ne zeli finansirati projekt? Imaju “ludi” stranci, oni to pokrivaju... nek se oni vozaju u Audiu od 100K € sto zasigurno premasuje god. Budget ovog udruženja. Ministri na bicikla, dajte djeci šansu!!
nema države po pitanju osoba sa posebnim potrebama, ne mare vladari za takve porodice, zatvori se, sakrij se i tako do kraja postojanja na ovom svijetu.
Potpuna podrska za ovu gospođu i za djecu u poteskocama u razvoju. Svi smo mi od krvi i mesa kakvi god bili i svi zasluzujemo iste uslove
@glasdemokratije koja podrska, ova preko klixa? da mozda posjetite gospodju i pruzite podrsku na konketan nacin donirate joj 100 KM ili koliko god.. od ove 'potpune(nikakve) podrske' preko klixa nema koristi..
Hocete li mi vi dati posao pa da mogu od plate odnijeti 100km ? Ja sam student od 20 godina koji pokusava da nesto uradi, trudi se da dodje do ljudi. Dodajte me negdje pokazat cu vam da sam slao mailove humantiranim organizacijama, sindikatima da se bavim i dobrotvornim radom ali i to drze politicare za svoje interese (:
Žalosno da država ne mari za djecu sa posebnim potrebama.. 🙂
ta djeca/odrasli nemaju nikakve posebne potrebe nego iste potrebe kao i svi ostali tj. potrebu/pravo na obrazovanje, život, rad, sreću, ljubav, itd. a društvo nažalost niti zna niti hoće da im adekvatno pomogne...