Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ostaju u SDA samo Sebija, Bakir (ako se ne bude kofrčio) i par dubokih grla.
@Zanovjetalo Zaboravio si onu seljacinu Prevljaka hahaha 😂
Imaju i KOSovci nacelnici, sexy ministar, panda i poligota sa Ilidze!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Abd Hercegovina nece glasati za sda kriminalce
@19Blue21 A IMA KO I GLASATI SVE SKUPA KO PO ZENICE
@Ypppie , zete nas dobri, mece li se stagod? Sad ga mozes mecati samo Diplomaticu (GlasNaroda22) I ON TEBI. Ne znam sto pominjete FGR,SDP,NIP,nisu oni nista uradili.Campara otisao.Skontao koja ste SDA pogan. Svi ostali zive isto.Samo Bake propada. Nego, sta ce te vas dvojica guzicara, kada neko skonta sta ste pisali po Klixu,a ne bude vise SDA? Bice to dug i suptilan sehs za vase zicegu,a?
Otkud Hrvat u SDA ?
Samo ostadose podobni ... sve ovo sto iole valja ode, neka raspali se da bog da
Nece se nikako odraziti odlazak campare na sda, oni su uhodani kriminalci, pokrst ce glasove i na taj nacin ooet proci na izborina a ova jadna drzava nikad nece vidjeti bolje sutra
Bakire napustaju te tvoji ljudi, ni oni vise ne zele da budu dio tvoje sda
kakvi ste napustaju vas najblizi ljudi, aBd da se skroz raspadnete
Nek ste se i vi poceli osipati vrijeme je bilo davno
Kad je glavni pandur SDA stranke pobjegao, znaci da je namirisao ili pad stranke ili nesto sto niko ne zna. On ima sve podatke u ovoj zemlji. Kao kod Laktashenka, kad padne Lukac, pao je i Laktashenko. Kad padne Campara, padaju Sepka i Bake Causesku.
Mos mislit sad ucjena i prijetnji, u SDA se usijali telefoni..
Alija nas ostavio u amanet brkatom kaurinu sto nas je tlacio 400godina.. pametnom dosta,poturica gori od turcina... zmaj od Bosne !!!!
Ako ne glasas za sda ne mozes biti bosnjak,musliman,haram je misliti svojom glavom,stranka je tu da misli za tebe,gomila laznog patriotizma,samo da se uhljebit’
Ne znam odakle vam ideja da je Hercegovina "njegova" baza. Mostar, Stolac i Hecegovina su napušteni i izdani/prodani od SDA još u ratu a te likove koje pominjete nikad nisam ovdje vidio (osim pred izbore). U SDA ovdje ne vjeruje niko osim ruralnih likova sa IQ ispod 70 i onih koji se preko SDA uhljebili. Krupnijih riba ovdje nema osim par polupismenih namjesnika koji su nas vratili ne 30 nego 150 g unazad. Mostar je RUPA
"...nista se dogoditi nece i niko nece biti tuzan,pa cak ni oni koje je familija Campara uhljebila...Floskula je vec odavno da oni koji napustaju stranku to cine jer ne vole kriminal i korupciju u vrhu...odlazi sujetan,nestrpljiv smatrajuci da zasluzuje vise...i nece prici nijednoj postojecoj stranci...napravice vlastitu partiju i na nekim izborima od Niksicevic i drugih sedamosam sto su po sedaosam posto,otimace po pola procenta i tako tavoriti nigdje i nizasta...slabo je procijenio..."
SDA vodi politiku kao da Bošnjaci žive negdje drugdje a ne u Evropi. Ko nebi samo bježao iz te stranke. Njihov put nevodi nikuda. Bošnjaci žele biti ravnopravni i priznat narod u evropi a ne u Turskoj ili Aziji. Bošnjaci ne žele više poklone jer su žrtve. Žele biti pobjednici. Ali sa SDA to neide. Jer nemaju evropskog duha.
On nije Hercegovac nego Gacanin...
A sta je Gacko no Hercegovina?
Kako FGRovci sami sebe lažu. Pišu mjesecima, godinama "Svi lopovi u SDA. Treba rušiti stranku jer niko ne valja. Nema tu nikoga poštenog". Onda kada neko napusti SDA prave od njega pozitivca " Napusti ih zadnja osoba koja valja. Sada je on naša nada da rušimo konačno SDA sa poštenim ljudima"