Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao član od 90 e predlažem da je Ameri zabrane..Bolje oni nego sama da se ugasi pod ovim jadovima!
Napravite SDS 1990 i problem riješen ;-)
Dragan Gakic Severino Maric Marino Sabljic
Mozda SDS- dr.Dabic ili sds- etnicko ciscenje
Neshvatljivo je da stranka koja je iznjedrila najveće zločince današnjice još nije zabranjena.
Junaci, budite humani, radite bez donacije sa naroda pa da vidim koliko će vas biti. Lako je guljačiti narodne mase a kao velike patriote...
Ma treba to ugasiti skroz, to su oni koji su osudjeni na više od 1000 godina za udruženi zločin i genocid u BiH.
Ovi samo u Bosni i na Haitiju nisu u tvorza
Da su ih barem uveli 92. God
SDS je sprdnja. Proizveli su svakog velikog kriminalca u RS-u, žive kao Bogovi i dan - danas. Što se tiče opozicije, oni se raspadaju čim se završe neki izbori, vidjeli smo to 10 puta u zadnjih 5 godina. Dodik je katastrofa, ali ovih je mene strah, a ne Dodika.
Osnuješ novu stranku a u njoj isti članovi ( sa crne liste )....osnovat ćeš a u q
Sta se tradili od 2003 u vezi sklanjnja sa CRNE liste. Treba vam zabraniti izlazak na izbore.
PREDLAZEM SADu DA POD HITNO UVEDE SANKCIJE ZA STRANKE; SDA, SNSD, HDZ. GARANTUJEM DA CE BIT KORISNO ZA NAROD.
Za koji narod?
Preimenujte naziv u “SDS Den Haag”.
A , jeste li razmišljali , da zbog učinjenih zločina koji su činjeni pod nazivom stranke , i da nema ove blokade računa itd , da bi bilo i ljudski i moralno i hrišćanski (jel tako , bree) , da se sakrijete ili u zemlju propadnete , tako duboko nakon svega učinjenog , da vas nikakav odbor za ukidanje sankcije ne bi mogao i smio više vratiti u politički život ..! Naravno , to se neće desiti i vi ćete nastaviti borbu za fotelje ,..Kao i svi drugi..