Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav status za nas obicne..taj status imaju samo ovi sa babom koji im je jak finansijski i koji ima stele svugdje.. za ostale nas sto zivotarimo status nije ugrozen samo u njemackoj i preko granice... zzzz 😉
Vidi Samre....Jel ona diže ruku za ono ode Edin dođe Mario....Ja ne znam kako je nije stid na ulicu da izađe
Divi Samre ljepotice, džaba što se pokrila, ne čelu joj piše 'SDA papanka s dna kace'.
Jeste nam dodijali,ko da išta imamo od vaših sjednica
Zbog SDA crno nam se pise
Kakav status? Dijete mi kao učenik generacije i prosjekom 9,7 na ETF morao u NJemačku . Ako vas samo jedna moja stigne,nek vam je Bog na pomoči. BANDO
Mladi i pametni su vec ili otisli ili planiraju otici.Mladi i zdravi,ali poglupi-nesposobni ostaju ovdje cekajuci bolja vremena.Mladi SDA su nasa buducnost.
Pa imaju odličan status...Ako ti je babo u SDA...Možeš kupiti zgradu za 13 000....Možeš birati da li da radiš u tužilaštvu ili BH telekomu recimo....Pa gdje to još ima ? Najbolje na svijetu je biti mladi SDA uhljeb u BIH....Recimo da si u Njemackoj i da ti je babo u SDA, morao bi raditi teške poslove i mučiti se....I kako sada Njemačka bolja od BIH...pa nije nikad.
Nikakav, nema posla i ono što radi maltretirano od strane poslodavaca. Nikakve perspektive i budućnosti i onda kažu ženi se i rađaj djecu. Može ali u nekom boljem svijetu, ovdje jok.
Kakav će i bit život, u protektoratu, fali kulturnih tekovina, beznađe, ako nemaš vizu faktički su u okruženju i nemožeš pobjeć. Moraš radit ono što ti kod kuće dopadne, a ako se nosiš kao gospođa desno sa slike teško ćeš i dobit vize za civilizirane zemlje. Tako je to.
zavisi čiji si sin/kćerka --//-- u kojoj stranci si podmladak /pionir
Nemamo NIKAKAV status...i onda se pitate zašto tražimo hljeba preko granice? Ne da sam gladan nego ne mogu da svoj život upropaštavam gledajući vaše svađe za građanske novce koje želite za sebe...
radit nista nece piju kafe puse nargilu sjede po citav dan u kladionicama i vise na telefonima i drustvenim mrezama
Juče obljavlje podatak da je BiH DRUGA na svijetu po NEZAPOSLENOSTI mladih do 24 godine ! Od 190 država BiH je na mjestu: • 184 po brzini otvaranja firmi • 173 po dobivanju građevinskih dozvola • 141 po plaćanju poreza • 96 po registraciji vlasnišva.! Na testitanju mladih PISA BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih ! Za dvadestet godina izgradilo se samo 100 km AUTOCESTE, a iz BiH se iselilo više od POLA MILIONA stanovnika ! Gdje ZELENOKUŠULJAŠKI MRAK vlada tu nema NAPREDKA !
Ovoj pokrivenoj se na cehri vidi da je zla...
Zato mladi izađite masovno na izbore i pokažite gdje je mjesto ovim strankama koje su nas dovele u ovakvu situaciju. Ovi građani koji ne izlaze na izbore sami mogu izabrati vlast. Sad barem znate da postoje ljudi koje znaju i hoće raditi drugačije. Ipak nisu svi isti.