Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@idiot nije problem ni u oružju ni kafićima nego baš idiotima baš radi tih idiota se i dešavaju ovakva s.anja pa ispašta nevin čovjek
[email protected] Hajde ne laprdaj.Bazene svakako treba zatvoriti kakva se sve ološ okuplja,pa među njima i ti.
Sad ce se obracuni sa pistoljima umjesto u osvjetljenim kaficima odvijati na ulicama Pala pod okriljem mraka kad se kad se kafici zatvore poslije 23 sata a ulicna rasvjeta ugasi nakon 24 sata.Kad otkuca ponoc bjezite svi kucama.
Smanjeneje radnog vremena kafica na Palama nece smanjiti broj nosilaca oruzja. Bolje se pozabaviti dozvolama za koristenje oruzja.
nas nacelnik ovim dugorocnim potezom rastjerava sudentei sve turiste sa jahorine,pa ce pale biti kao 1992,bas je napravio pravi potez.ova 2 sata skracenja radnog vremena nista nemogu promjeniti,bas kao da se to nije moglo desiti u podne.
e sad ce svi papci i seljaci nama u sarajevo vikendom. jedva cekam
Ti mala srpska poturico marš u tursku ili iran,SIKTER STOKO!
A vala smo i mi u rs dodirnuli dno , svi nas mrze zovu nas genocidnima sto i jesmo -realno a i dokazujemo svima svaki dan koliki smo sumnjaci . Zato se svi trebamo okrenuti svom glavnom gradu Sarajevu i najboljoj politickoj opciji od svih SDA partiji . ti si jedan ti si kadar.
I moja stara radi u SDa centrali,mete,kuha kafe , p.u.s.i im po potrebi itd.
sto.ka ti je mama zajedno sa genocidnim cacom koji vas uce po tim sumama da pucate maloljetnim curama u glavu i pali.te....ko.lje.te i rusi.te komsijsko de.bi.lu cobanski
Kao mlad nisam razumio pojam kada se kaze baHlijska s.toka.Poslije zelenog zuba sa karijesem pocinjem da shvatam
ovako radno vrijeme treba odrediti i u kafanama u kantonu sarajevo
Omladinu treba zaposliti u SDA da pomognu ovoj napacenoj zemlji ! SIKTER
Pametno,ovoj danasnjoj omladini treba malo skratit krila.
Zato što divljaci nisu zaposjeli kafane. Svugdje je normalno da ljudi odu u kafanu,jedino kod nas više nije,jer su ih okupirali degeni.
kakve veze kafane imaju sa ubistvima? u berlinu rade 24 sata pa se ovo ne deseva. problem je u oruzju idioti.