Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada uhapsite neku veliku glavesinu tipa Sanader javi te se!
Ma mazu nam oci godinama nista od ovoga nazalost.
Puno sreće i obavite posao kako valja.
Možda najveća od koruptivnih radnji u BiH (uključuje oba entiteta) je ona u "prodaji" fakultetskih diploma na privatnim fakultetima za što još niko nije u zatvoru. napominjem da je najmanje 1/3 uposlenih u državnoj službi ima "sumnjive diplome" iz Kiseljaka, Trvnika, Banja luke... Nosioci tih diploma nemaju minimum akademskog znanja. Gospodine Larsone ovo vam je za "zagrijavanje", a ako se ovo riješi 10% vi ćete uraditi ogroman posao za BiH.
Kada ce doci izvjestaj ovog Ureda za borbu protiv korupcije. Koliko krivicnih prijava su podnijeli? Da li bilo ko zna sta ovi ljudi rade i koja im je nadleznost
Znaci vazda se ceka Amerika ili EU da vodi procese jer sami ne mogu nista Uvijek ce neko drugi uradit umjesto nas, tako su nam i dejton skrojili a nase je bilo da potpisemo
Ponistiti ugovore koji su direktori sestorke potpisali gdje prilikom smjene dobijaju visoke otpremnine i zaposlenje u ustanovama koje su vodili.. Dokazani kriminal Fortine vlade.
eto zavrsite odmah ovu pricu sa Novalicem i tuziocem!!!
@Kolonijalizam Nemoj Care da kenjas! :(( Pa znas li JEDNOG baaar stranca da je vlasnik neke firme u BiH, u zadnjih 30g??! Daj jedan string kako nas 'kontrolisu'? Ti si izgleda jos navucen na to, jer ti lakse sam sebi objasniti 'ko je kriv' :D kakvi stranci bakraci, sve nas go lopov i NASI...tako da, sta reci koju posluku porati?
Larse, ako citas ovo znaj da cemo mi to sami rijesiti na jesen...bolje sacekaj proteste, lakse ce i tebi biti upravljati procesima, nakon... Jesen stize dunjo moja! Prica o borbi sa korupcijom je evo vec 30g. i jedno veliko NISTA! Revolucija JEDINA solucija!
A svi znamo da u Americi nema korupcije, jah.
Puno srece u radu i za nadat se da ovo nije ludom radovanje..Al tesko..
O o ce im biti veci neuspijeh od vijetnama, ovdje korupcija rvoluirala najvise na svijetu. Dokaz zadnji respiratori i fadil,nuđenje 2 miliona tuziocu... Ali eto
Bla bla.
jah....