Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Zivkovic je prije nego sto je postao politicar bio mesar....Pitao ga jedan kupac \"imate li telecu glavu\" ....\"ma ne to se ja tako cesljam\" uzviknu Milorad....
hhahahha,a jes vam shukno sta se lozite mudjosi,niste samo vi bosanci
Sjaha Murat izvuce sablju i
TAKO TI JE I DZED MILE GOVORIO
nemoj te se toliko paliti treba samo da procitate \"Necistu Krv\" pa onda braco srbi razmislite o vasem porijeklu. i ovaj medjed takodje.
Pa rokcu mu svi po kuci..........
svinja zlocinacka smrdljiva...
dok smo mi u Bosni pravili piramide u srbiji su srbi skakali po drvecima i zavijali znaci bili majmuni, alternativno dovukli su ih turci iz rumunije ko svoje robove. sto se vidi vec po izgledu svi izgledaju ko rumuni (crniji od roma)
kome ti to?
Polje \"nadimak\" sluzi da u njega upisete svoj nadimak, a ne nadimak onoga kome se obracate. Ako hocete da naznacite da se vas komentar odnosi na komentar nekog drugog ucesnika u diskusiji onda u tekstu poruke na pocetku stavite @nadimak. Ne budite papci, makar naucite kako komunicirati na internetu.
a gledaj njega, prava divlja krmetina!
pa gosp. Zivkovicu, kako bi inace Bosanske Srbe razlikovali od Srbijanskih, to vam je jedini nacin, po zivotinjskom govoru !!!
Živio sam u uvjerenjeu da i među srbima ima normalnih ljudi koji znaju razlikovati dobro i zlo! Ponašanje srpskih IZABRANIH predstavnika koji rade ovo što rade, koji podržavaju i likuju nad zlom koji je taj narod počinio, koji to svesrdno brane i stoje na stanovištu da srebrenički genocid \"I NIJE NEKO ZLO\", odslikava cijeli taj narod. Ako najviši sud na svijetu donese presudu da si srbi počinili genocid u Srebrenici, ako to potvrdi cijela demokratska zajednica zemalja svijeta, a šaka uhljupa to negira u ime vlastitog naroda, ONDA JE TAJ CIJELI NAROD TAKAV. E takvi razumiju samo silu!
jah kretena i rasprava tako se ubiru plate i dnevnice ebo vam bosnanski cuko joji kobori bosanski jezik majku
tvoj kvocijent inteligencije je iskazan u prvoj recenici \"srbi su turska kopilad\", da imas imalo mozga prvo bi se raspitao sta znaci rijec kopile, a onda ko je koga silovao... sve u svemu to je nebitno jer najbitnije je biti covjek, a to je ono sto 90% diskutanata ovde nije :(