Bosanac sreću našao u Americi
0
Kada je izgubio i vjeru i nadu ponovo je "progledao"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mettco je predio ime,zato sto u Ameriki mete ulice,ofise,kafane,ukratko sve sto Ameri poprzne,eto zato se sad po Americki zove Metko, ima tu neke simbolike garant!
vi retrdi vjerovatno mislite da se u Americi prica americkim jezikom u Mesksiku meksickim...imao sam ja komsiju muslimana prije rata volio ukrast dusa mu bila...posle nije dao reci da to nije njegovo stalno sam ga zbog te kradje morao prebijati al stas retard balijski...lakse metar u dupe...nego cent u glavu kazu da je tu povukao na majku i sestre aju zdravlje...
@Pope Radojica al ti je spisak sve sami koljaci
Normalno je da se stidi imena, tko ce se zvat Mehmed u Americi kad se zna tko su danas teroristi. Bolje je Metcco da ljudi ne misle da je musliman
BOSANSKI HEROJ I STVARNA INSPIRACIA !
Mettco se ZAPRAVO zove Mehmed. Evo mu link na njegovu poslovnu stranicu, na kojoj se na prilozenom videu u jednom trenutku moze procitati i njegovo PRAVO ime, kojeg se on po svemu sudeci JAKO PUNO STIDI. Link je : http://mettcosabic.com/index.html
hihihihihihihi vidi mu glave Hamoooooo!!! pravo bosnjo, samo mu fali jos francuzica na felsavu glavu i eto ga original Mujo.
Da volite BiH vise od svega na svijetu, dokazali ste i time sto ste svi listom uzeli HR putovnice!!! Bas cudan nacin za iskazivanje ljubavi. A i medjusobna pucnjava izmedju vas, gdje je i ovaj jadnik vjerovatno pogodjen metkom pripadnika vlastitog naroda, sto vjerovatno amerima nije ni prijavio, a ne znam ni koji je kladuscanin bio u armiji bih? Bili su svi babini.
Pa i Morzeova azbuka je srpska hahahahaha. E moj papak odakle si?Romanija Sokolac? Ma šalim se znam da si iz Sarajeva i da se malo ilegalno kurčiš kad te raja ne vidi.
@ani E pa ja sam smatro V.Kladušu do rata,da ste sljedbenici Muje i Halila Hrnjice,Đulića Bajraktara,Od Orašca Tala i Mustaj Bega Ličkog,te Bunićkog Dizdara,i da ne zaboravim,Husike Miljkovića....Od svega toga...ništa...neuka bijeda,oja je pohrlila za Babom,koji nije bio dobar Babo...U po V,Kladuše stoji kafana...uvijek svijež odojak kod Abdije,na raskrsnici za Vrnograč..trebali dalje...aferima?
Neznam šta je legija radio po Kladuši,vas je tzv\"babo\"nagu.zio,e moji autonomaši,zaratovali ste protiv rođene zemlje a sad je ko volite,koji cinizam. KO SMO MIII !!!! MI SMO VOJSKA !!! ČIJAA !!! BABINAA !!!!! ha ha ha haaaaaaa žali bože izginule mladosti a babo u zatvoru truhne zbog ratnih zločina prema sopstvenom narodu,dao Bog pa da iz njeg ne izađe živ.
za gospodina pop radojica,seljačino jedna,da se kladuščani nisu dogovorili sa srbima prošli bi gore od srebrenice,to se desilo jer je alija počeo djeliti bosnu,babo je samo htio da zaštiti vlastiti narod,što sarajevo nije moglo-inače ako nisi znao fikret abdić je trebao biti predsjednik bosne a ne alija-a ja sam iz kladuše i VOLIM BOSNU I HERCEGOVINU SRCEM I DUŠOM KAO I VEĆINA KLADUŠČANA!
a ja cjeli text cekam kad ce dio da je postao milioner...kad ono nista
Pitali srba imal\' u srbskom jeziku turcizama, kaze srbin \' jok\'
Ja kažem da govorim BOSANSKI a tebe genocidaša to dovodi do toga da psuješ i vrijeđaš a znaš šta time dobijaš Jezik Bošnjaka se zove BOSANSKI JEZIK a ti ako to nemožeš podnijeti tvoj problem,ja lično uživam kada to nekog iritira.