Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bih ja pročitao sve ove komentare, a da sam na mjestu Munire i ostalih glasnogovornica, ja bih otišao iz ove zemlje i umro od stida negdje daleko. Ali mislim da previše očekujem. Asfalt i pare čine čudo. Žao mi je samo jadnih žena koje same umiru polako u svojoj tuzi i jadu, a niko za njih ne zna. Molim vas idite odavde !!!
najplemenitije , najhrabrije , najcasnije najhumanije , najpostenije i jedine prave kraljice balkana su ,, zene u crnom ,, iz beograda koje po cijenu zivota sire istinu o genocidu nad bosnjacima . amin
Ko joj dade ime i prezime. Kada Hoće
nemoj se sad vadit očiju ti....
Ista ste vi fela.
Vala ima ovih udruzenja za jos jedan genocid unaprijed
SDA je fenomen jer su od retardiranosti karijeru napravili.
''nije njeno područje djelovanja/ne pokriva to područje''... Bem ti, uvažene Majke deluju kao partizanske jedinice, bankarska filijala il mafija. Svako ima svoje područje. gde šerifuje xD lol
kado, benzin i upaljac i trk u neku vukojebinu i zapali se. samo steta sume, gledaj naci livadu.
Nas samo jedan Meteor moze spasiti .. Ovo je ludilo
Ma Munira je jedna obicna cvaka
ovo munira nasla najpametniju medju njima da je "cupa", a ni ovoj ne bih dvije nacrtane ovce dala da cuva, kako je pamet osvojila. cuj ne mogu one komentarisati... hahahah i ne pokrivaju oni to podrucje... ma ne pokrivas ti dalje od tog uzasa sto si oko vrata stavila, a za sto mislis da te cini zenstvenom i uredjenom. zenstvenije sam kante za smece od tebe vidjela i pametnije kerove znam. bogte, pa ima li iko medju njima s mrvom mozga? ili je tamo bila masovna lobotomija?
Anbifakinglivbl......Munira i Kada, siva eminencija bošnjačkog korpusa?
jako nema sta
Fukso matora sta je branis,ofarbala si kosu ali ne farbaj druge,ista si kao i Munira,fujj stoke,vi nemate prava pominjat mrtve NIGDJE I NIKAD!!
Dvije sestre...Kada i Tuš kabina...
ebem li joj tetku, sta hoce? Da joj se dostave pitanja, pa da odgovara? Nije odabrala prave rijeci??? WTF
A sta ocekujes od nje? I da su platili nekoga da ih predstavlja, ne bi ga postavili jer nesto zna, nego jer je stranacki dron.