Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al su ga Zato funkcioneri svecano otvorili. Put od nigdje vodi za nikud.
kazniti autoceste federacije otkazima za neostvarivanje planove gradnje puteva i kazniti vladu fbih na izborima
retardi----retardi...---
Pozitivno... Samo glup čovjek može reći da ovo ne vodi nigdje, most u Svilaju se uveliko gradi, i imati ćemo četvrti moderan granični prijelaz u EU. I da napomenem, da SDP i Zlatko su započeli ovaj projekat, a ovi sdaabbovci su samo presjekli vrpcu (daBogda prst zarezali)
Ovakva će ista situacija biti i kad se eventualno (iskreno se nadam da neće) bude napravljen autoput Sa-Bg pa kad počnu prepucavanja i ucjene. Tako će biti i u Hercegovini!
Bosnjo do sad nije volio mostove(peljeski most) sto se u medjuvremenu promjenilo....
Zar nije jedna dionica u Sarajevu takodje besplatna lokalnom stanovnistvu odnosno ne naplacuje se ?
Od danas imamo novu bh. definiciju auto-puta: cesta kojom saobraćaju traktori i konjska kola.
Što bi se naplačivao auto put kad su za izgradnju uzete pare od građana ili građani vraćaju kredit za izgradnju autoputa
Most je trebo gradit Strabag, medjutim , muljatori iz jrvatske nisu donjeli papire na vrijeme , a imali su roka godinu dana , zbog cega je place a osteta strabagu. Sad taj most neka firma iz Širokog radi ( znaci sve vam ke jasno )
iskreno, ja sam veoma sretan zbog svakog kilometra autoputa, a licno sam iz odzaka, tako da sam malo bolje upoznat sa situaciom sto se tice mosta. most je trebo davno bit uradjen, medjutim , dva puta se postavljo kamen temeljac , jer je doslo do promjene vlasti ( sa SDA na HDZ) .
Jedinstveni u svijetu !!! SLIJEPA AUTOCESTA !!! A ovi idioti još obavili ceremoniju otvaranja autoceste koja nevodi nigdje !!!
Sta je problem sto je napravljena dionica? Nema mosta, bit ce mosta. A Sdp ako hoce da dobije glasove, ne treba da mu se rad zasniva na kritici Sda. Tu taktiku je Sbb probao, pa izgubio. Trebaju oni kao opozicija nuditi rjesenja, predlagati zakone, i ne blokirati sve sto bi moglo znaciti napredak.
serijska proizvodnja nicega !
Hrvatskoj ne treba ni taj most ni cesta. Granicu sa BiH treba učvrstiti sa žicom, te uvesti strogi vizni režim.
Najskuplja biciklisticka staza na svijetu.
Da nije zalosno, bilo bi smjesno! Djeca vam se smiju Adnane, Fadile i ostali