Neuspješan skok u snijeg
0
Kad skakanje s balkona krene po zlu
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa majke mi moje, vi niste ni sekunde normalni... pa neki dan ste stavili klip u kojem frajer sa vratnika skace sa drugog sprata i to ste podrzali, da je to za nepovjerovat bilo.. kako sad ne valja?
SAMO NA GLAVU STOKO !!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=3111053822670 malo zime
HAHAHAHA nekoliko puta sam morao ponoviti ovaj snimak i ne mogu da prestanem da se smijem . Joj mama hahaha
Nevjerovatnu medijsku kampanju vodite. Imamo jako ozbiljnu vremensku nepogodu koja je u Sarajevu odnijela 5 zrtava. Tu ste vijest samo onako preletili i na nju se niste nikada vracali da bi propagirali igre bez granica po Sarajevu, izmedju ostalog i skakanje sa balkona i prozora u snijeg,a ogromnoj vecini gradjana je mrak pred ocima od problema sa kojima se susrecemo trenutno. Ali ne, vi idete i dalje pa ovu vremensku katastrofu podizete na pijedestal ratnih vojnih ofanziva i pobjeda, a ulice neociscene, tramvaji ne rade, par trolejbusa jedva vozi, taxisti debelo naplacuju,......,ma sram da vas bude. Prosipate patriotsku kampanju SDPa ovdje.
kako doci do klipa opet ima li neko da ga je skinuo ili da ima link negdje da se pogleda opet ...lik je praviiiii
a fol interna zaj.e.b.a.ncija a okacili klip na jutub i poslali ga redakciji.. haj leva.t ne crnjaci se..
kormilarenje u zraku, doskok bez telemarka.. bit ce to slabe ocjene..
Hahaha e navistina se glupi lugje Bosancite, bas kako vo vicevi o Mujo i Haso :)))))
ludost
ahahaahahahahahahaha majmunkoooo aaaaa
aaa majmune aaaaaa aaa ahhahahahahahahha
skolonio kloc video aaa majmuneee aaaaa mamuneee aa majmune aaaaaa abiludenjoa aaaaa
Brate ti si iskompleksirani plagijator zeljan paznje, zahvali se Bogu sto nisi pogino jer nisu svi stvoreni za ovakve stvari....izmedju ostalog mi nismo snimili onaj klip da bi bili na naslovnicama sa x i radi popularnosti vec zbog interne zezancije, a to sto se proculo za klip nije nasa stvar...pozdrav svim pozitivnim ljudima u ovim polarno-hladnim danima
BUDALA I KRIVIH DRVA NIKAD NEĆE NESTAT
sta je ovo,nestao video :( a jbmu
ni ja se nisam ovako slatko smijao još otkako se tetka behija smandrljala niz lojtre pa mi babo svezo šamarčinu, a ona ostala nepkoretna