Komentari (506)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju li tzv. bosanski srbi išta drugo osim provociranja?
sto sreca pa ti ne provociras ,ali nije nista drugo bilo ni ocenjivati od nacije rodjene u memli podrumu sarajevskog hotela '93 godine
Znaju ukrast tudje pa nazvat svojim, najstarija srpska disciplina.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i onda kažu nije valjao komunizam. ma komunistička partija je bila pencilin za ovakve i slične.
recimo da su ovakav spomenik podigli u komunizmu svi bi ovi odležali po tri doživotne na golom otoku.
Sto ga u Milwaukeeyu ne postave silne vodje???
Ima jos zemalja gdje je normalno bit fasista i majmun. Argentina, Cile...
Dobrica cosic otac srpske nacije Mi lazemo da bi smo obmanuli sebe, da utjesimo drugoga; lazemo iz samilosti, lazemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lazemo zbog postenja, lazemo zbog slobode. Laz je vid srpskog patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Lazemo stvaralacki, mastovito, inventivno. Laz je srpski drzavni interes. Laz je u samom bicu srbina. U ovoj zemlji Srbiji laz na kraju postaje istina. Srbe je toliko puta u istoriji spasavala
što bi rekli , sačuvaj me Bože hrvatskog humora , i srpskog junaštva ..
Podizu spomenik jednom od Cetnika oko BanjaLuke koji su ubili legendarnog Komandanta i Velikog covjeka Dr. Mladena Stojanovica...fasistcki saradnici i izdajnici sjeme im se zatralo.
a u Banja Luci isti naziv ulica samo ispred sve Srpsko...od toplica pa nadalje...kad se uzme u obzir puno vise stanovnistva BiH je Crnogorskog porijekla nego Srpskog sto sama premizmena govore...Ostojici, Paspalji, Vujkovici...
Srbi = krvozedni opancari.
@pipo4ever1 ISIL je ucio divljastvo od Srba, krvozednih opancara, a i dan danas im nisu ravni. Najveci divljaci koji su ikad hodali planetom su Djikani, krvozedni opancari.
I sad njega i četnike iz Drugog svjetskog rata slave? Pa eto kad su oni tako veliki Srbi i patriote, zasto se nisu borili protiv onih koji su izvršili genocid nad pola miliona njihovih sunarodnjaka u Jasenovcu. Naprotiv, oni su se borili na njihovoj strani!
j... vojvodu
Blaženi mir, vječni pokoj i rajsko naselje duši Vojvode Lazara !!!
Ma ne prcate vi nikog. Samo sebe ko narod gurate u mračni srednji vijek..
U ovim momentima skontate kako su Srbi (ovakvi koji daju podrsku ovome) ustvari jadan narod. Oni kako bi zivjeli i disali srpstvo natjeraju sebe da velicaju covjeka koji je srpska sela po kozari dogovorno prepustio ustasama. Koje su onda poklale, silovale i popalile. Al ono u njihovoj glavi odjekuje ma makar je klao muslimane. Kakav jadan narod, dokle vise majku mu, dokle ?
MI BOSNAJCI SMO SRBI ISLAMSKE VJERE
@Sarajlija1979 Samo isto sranje ponavljate. Iztrgnuo si ovaj clanak in 'KONTEKSTA'.(znas li sta KONTEKST znaci?) Odnosno Srbi lazu sebe sto su opredijelili za Jugoslavuju a ne za veliku Srbiju, posle PSR. Lazu sto su mislili da drugi narodi hoce da zive sa njima u Jugoslaviji. I upravu je. Svaka mu je na mjestu, kao sto je danas evidentno. "Lazemo da bi obmanuli SEBE" "da utešimo drugoga" "da sakrijemo svoju i TUĐU bedu" "lažemo iz samilosti"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uhhh što smrdi ovdje na svinjac... haman pojedini četnici ovdje došli direkt iz štale... seljeci par ekselans
Sa ovakvim likovima kao herojima nema vama napretka ni za sto godina, zato i pasete travu.
Jednostavno rjesenje. Dinamit. Bude BIG badabum.
Bolje da su pomogli nekom djetetu siromasnom nego sprdili pare na to.