Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji profesor!
Druga sam godina faksa, ne propuštam ovog lika. Vrhunski.
Svaka čast profesoru, gledam ga svaki dan sa sinom, a čak ni ne volim geografiju! Dosta toga se nauči iz njegovih predavanja!
Kamo srece da sam imao ovakvog nastavnika/profesora goegrafije. Sve pohvale.
Samo prirodne nauke uciti....to je buducnost sutra za nasu djecu
Veca je bog!
Tako lijepo covjek objasnjava predmet koji sam najvise volio u skoli. Skoro svaki dan gledam. Podsjeca me kad sam gledao tada Vizu za buducnost i ucio ovo sto profa objasnjava. Prelijepo vrijeme. Hvala BHT-u, profi Vedranu. Sve najbolje.
Sranje od programa i od online skole!
Moja djeca igraju Fortnite i GTA V. Jednom ovo gledali 5 minuta i ugasili. Na vrh glave nam je i Microsoft Teams škole. Katastrofalan izbor programa za online školu. Ko se to utalio ?
@Zlatni71N jadna vaša djeca sa tim igrama.
2036 u koju si ti skolu isla ? na FTV, a ti ? na BHT1