Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bogda svi reaguju kao Slovenci. Svi relevantni organi su reagovali - od kluba koji je zabranio daljni ulaz navijacima - do osuda od strane javnog mijenja i najvisih politicara. Lijepo bih bilo vidjeti da vlasti i javno mijenje u Srbiji i manjem entitetu ovako reaguju. Svaka cast Slovencima.
Balavci ..
Kad su Hrvati rušili džamije po Mostaru kaže Huso Muji: trebalo bi hrvatima porušit za kaznu onu jednu jedinu džamiju što imaju u Zagrebu
\"Kacin: Zaprepašten sam skandiranjem na utakmici\" Ja nisam!
Gospodine, Vi, Doris Pack & Co. ste prvi odgovorni za incidente kao taj sa utakmice. Na mjesto da najostrije kaznite njihovog idejnog vodju i podstrekaca LAK.TASENKA sutra cete u Bajnoj Luci ispruzenih ruku i osmjeha od uha do uha njemu u susret. Gosp. Kacin, pogledajte i poslusajte 2. Dnevnik RTRS od 14.02.2012 sto izjavi tzv ministar Djokic. Jos jedan u mnostvu dokaza kako je rat, ubistva, egzodus svake vrste od strane Srba bio organiziran \"politicki, vojno, civilno\" jednom rjecju ORGANIZIRAN da stvore GEN.OCID.NU nakazu. Vi tzv Europljani im nudite i dajete svesrdnu podrsku. Ti tzv navijaci nisu \"slovenci\" to je mladi narastaj buducih CETHNIKA a njihove tate i mame imaju imena, prezimena, kad su i gdje rodjeni, odakle dolaze kome pripadaju itd. TU.MOR u BiH, na Balkanu i EU potrebno je sto prije unistiti. ovakva skandiranja su upozorenja da ispravljate povijesnu gresku zvanu DAYTON, da UNISTITE GEN.OCIDNI TUMOR = svinjsku republiku. netko ce morati!!!
SLOVENCI... MA.J.KU IM JE.B.E.M. ONI SU I POKRENULI RAT U JUGOSLAVIJI !
pohapsi Genocidne vlahove i u prdekanu po pet godina i onda cemo primiti tvoje zaljenje.
Sve više i sve češće će se dešavati ovakve stvari i to daleko od bosne. Srebrenica će se kao bumerang vratiti i muslimanima i medjunarodnoj zajednici koja je sve to i smislila. Zaklela se zemlja raju....
Slovenija nije Njemacka pa tuzilastvo nece reagovati. Da li ce Slovenija ikako reagovati?
Vratitii samo milo za drago!