Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Re-publika Bosna i Hercegovina NE IDE NAPRIJED ZBOG SRPSKOG TERORIZMA DRZAVE i DIKTATURE DAYTONSKOG SPORAZUMA KOJI JE TA EU-a PLANSKI ZA UNISTENJE DRZAVE RBIH-e POSTAVILA KO ZAHVALNOST GENOCIDNOJ TERORISTICKOJ SRBIJI BARBARA ZA GENOCID KOJI JE POCINILA NAD BOSNJACIMA - MUSLIMANIMA ! IMA NAS KOJI NISMO GLUPI I SLIJEPI, znamo dobro takodje KOJE STE PIJUNE POSTAVILA EU-a za dokrajcit RBIH-u, ko sto su terorista i fasista mafijas milorad dodik ! Dosta vise SR-ANJA, SR-ANJA I SR-ANJA ! Udarate svi po RBIH-i a GENOCIDNU I FASiSTICKU SRBIJU UVODITE U VAS HISCANSKI KLUB BARBARA I GENOCIDASA ! Jadno ! Ukinuli ste Ustav Re-publike Bosne i Hercegovine KOJI JE DEMOKRACIJA, UKINULI STE NAM HIMNU, UKINULI STE NAM ZASTAVU i sad pokusavate jos PODJELU DRZAVNE I VOJNE IMOVINE RBIH-e na ENITITETE ! EU-a STVARA PALESTINU OD RBIH-e !
Sto bi nasi tornjaci zurili u EU, kad tamo postoje pravila i propisi. Ovako im nikad bolje nije bilo, sto veci haos u drzavi, to oni mogu vise krasti A i ovaj slovencic se naso pametovat, sto ne kaze kad ce vratiti deviznu stednju. Da je nas narod pametan, ko sto nije, pa da svi bojkotujemo slovenacku robu, pa da vidis kako bi podvili repove i prestali lajati. Slovenci -lopovi. , nemojte nam samo vi pametovat.
Pa mi i nećemo u EU kurvinjsko društvo, samo vas levatimo da nam dajete para.
Što će BIH u Evropi kad joj je zapad na istoku.
Ova međunarodna nam razvlači pamet... Jedni podržavaju Dodika, jedni Čovića i HDZ, pa onda još zavaljaju da unutar onih što podržavaju normalnu BiH, svojim savjetima razdjele SDA i SDP... Sve stranke u jednu koaliciju koje 12.10.2012. godine budu navijali za BiH kada igrala sa Grčkom (naprijed Bosanci a bogami i Hercegovici...@ebali vas vaši izbori)
Došao da podrži onog lopova Bojana na izborima,a usput da koju progovori.
vrati vi 16 000 DM iz ljubljanske banke mamicu ti j....
Pa mi i necemo da pristupimo Evropi. Mi hocemo da pristupimo azijsko-muslimanskoj uniji sa nasijeh 23,98%.
A ko to dozvoljava Dodiku da radi sta hoce? Ko se ulizuje srbima kad stigne? Ko rusi vlade sa Dodikom? Ko je u tali sa dodikom? Tacan odgovor: Bosnjak Imamo ono sto zasluzujemo a sve dok se ulizujemo srbima nista od nas kao evropskog naroda.
Bas me zanima da li bii Slovenija bila u EU da su im Srbi i Hrvati konstitutivni narodi.
Emoj Kacin da je Srbija okupirala pola Slovenije vidio bi ti kako se ulazi u EU. Ima li ste srecu.
Oteše nam terminale u Pločama pa hoće i ostalo da nam uzmu.
Nema sreće nizakoga bez nove Jugoslavije.
Nevezano, samo da kazem da se ovaj lik opasno zamerio Srbiji svojim stavovima i ponizavanjem iste, ozbiljno je tako, i politickom vrhu i obicnim gradjanima ovaj lik vise nije siguran u svojim posetama Beogradu, i sam zna to :) Jebiga kad ponizavas celu drzavu od 8 miliona, ne moze da ti se vrati dobro! Strasno je antipatican! Vrlo verovatno je u pitanju kompleks, dok je bio u Jugi, pa je Srbija tad bila glavna, pa veovatno sad hoce da dokaze nesto
za to vrijeme slovenija propada, jedna od najzudezenijih zemalja na svijetu, odj.ebi p.edercino
A moze li ovaka EU
Svaka čast pa neka netko pošteno kaže, kakva 2020, neće BiH postati kandidat za 50 godina minimalno, tko god je ikad otišao negdje iz BiH vidio je kako to funkcionira, pa mi smo za jednu Njemačku u kamenom dobu. Najbanalniji primjer ali i jedan od najvažnijih su porezi, znači mi smo uveli fiskalne kase prije 2 godine i to su uvedene u većim trgovinama i u većim gradovima. Šta mislite kakav je porezni sistem u Njemačkoj? Hrvatska ima online naručivanje u bolnice, online poreske prijave, sve moguće se radi elektronski (a to je Hrvatska, ne Njemačka). Šta mi imamo? Imamo crnobijele lične karte, zdravstvene knjižice ko roman debele, bolnice nam se raspadaju i u njih ljudi idu samo kako bi umrli (ako ste bili u Zenici i Travniku u bolnicama nemam vam šta pričat), ništa nije povezano i uvezano i sad bi mi trebali povjerovat da ćemo sve to sredit za 8 godina a za 17 od rata nismo uspjeli ništa napraviti, ali mi smo krivi što šutimo