Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja fu*ara jbt! vozaju aute od po 50-100k KM, a pozurilo da naspe do vrha, da bi ustedilo par maraka! Koje ce potrositi cekajuci u koloni, upali/ugasi/kreni/stani xD Uzimaju se auti na kredit, rata kredita veca od pola plate i narednih 10 godina se jede pasteta! 'bem ti mentalitet, i mi hocemo u EU hahahha!
Glupi narod sinoć navalio na pumpe kao da će apokalipsa jbt . I pitamo se kako nas zavade , narodu samo baci kosku i gotovo . Koji konj moraš biti pa sinoć čekati u koloni kao na granici da naspeš rezervoar goriva koji ćeš sutra možda platiti 10 tak KM skuplje . A puše po dvije kutije cigara na dan koje koštaju 5 KM kutija , eto uštedili ste dvije kutije cigara , jel se isplatilo??
i ovako se vlast brine za narod, a glupa stoka šuti, kad je poskupljene odma dignu cijene, kad se spuste cijene na svjetskom tržištu onda nema pojeftinjenja. Valja nekim vie pravit glup narod pa šuti al dok je ovaca bilče sve ok
Nema jutros, bice veceras.
e jesu nasjeli ko bekani......ccccc......
sam nek ne puca 👍
vozim se na struju, trolebusom
ma vi ste bolesni 2.81 i kaze nema dramaticnog poskupljenja
Kod mene 2.99... Užas!
Nije jutros,zbog sinošnje frke Al ce u narednih 5-6 dana doci na isto
Zna li neko imal joda po apotekama i jel poskupio.Jebes gorivo.
Na hifi 2.91
Stas skuplje Bog te mazo , eto dizel vam kosta skoro ko i kod nas u Belgiji..
Ahmetlic broj keš
Pa zar nije drama što je gorivo 2.81?
Znaci 3 KM je sasvim prihvatljivo ?!
Kome je skupo neka manje vozi... Vrlo jednostavno. 80% nase voznje je nepotrebno i moze se rijesiti na drugi nacin. A dok svi nastavljaju sipati, ocito da je prihvatljivo i podnosljivo
Hodzic petrol na mostarskom raskrscu 2,91 KM toliko o tome da nije poskupilo :)
Samo vi pravite hajku, ljudi ludi hodaju što od post-war sindroma što od politicke (ne)situacije u BIH.