Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti na slici br,5 ovo vatrogasno vozilo koje je staro 40-50 god...Dobro je pa iikako i rade..Prodat 2-3 audija od Baktrixa i kupit moderno vatrogasno vozilo..Ovo je ponizenje za vatrogasce
I ja sam isto pomislio za vatrgosano vozilo, i poslje se cude kako nisu mogli ugasiti pozar, ovo auto je za muzeja a ne za akcije
Kako uopšte ova vrsta fabrike koja radi sa lako zapaljivim proizvodima ( znači drvo , ljepilo , farbe ) može da NEMA spremnu vatrogasnu službu ili opremu ? Štede na pogrešnim stvarima !
Ovaj grad je gnijezdo politicki prevara. Mali gradic a u njemu vrve politicke prevare. pouzdano znam. Ovo nije slucajno.
U očima drugih općina kantona i najomrženiji grad nakon prebacivanja sjedišta kantonalnog šumarstva u Zavidoviće zahvaljujući velikom lobiranju ovdašnjih političara na čelu sa Polićem poznatim po aferi Bosnalijek.
evo samo tri imena: Nedzad Polic Sefik Dzaferovic Nisvet Zambak ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ebo me svak ako ovo vatrogasno vozilo nije gasilo vatre negdje po Staljingradu tokom WW2 prije nego sto je doslo do BiH... i ostalo dan danas.
sigurno neki dijasporci zapalili,krivo im sto napredujemo malo.
......imaju li policu osiguranja........
porodica Mujanović nije klala kurban
Oldtimer FAP nije čudo što je sve izgorilo a i ostali dok su došli !! Eto pilane za male pare !!!
pogledaj samo starog vozila sto godina staro jao nigdje ovo nisam vidio ovako staro vatrogasno vozilo ,
sve je postalo pepeo i dim od kad si me sreco ostavila s' njim..
u p i c k u materinu