Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače miran i fin momak, Sokolje u šoku, malo je krao i drogirao se ali hajde Boga ti niko nije savršen. Uvijek se bavimo posljedicama ali uvijek i dok god je to tako imat ćemo ovakve situacije. Niko ne želi da se bavi svojim poslom, od portira do šefova države, lakše je prebacivati odgovornost na druge.
Sud je kriv hahahahah Bagraaaaa.... Ovo stanje odgovara ovim glavonjama...
eno i onaj narkic Majun sa Cengic vile, ubio brata i dan danas slobodno seta po naselju...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čuvajte dobro da kuća na pobjegne!!!
Pa jarane koliko znamo i oni u Parizu su narkici?Nasli su im sprice,drogu itd Pa na dalje po zatvorima uh sta ih ima vani vehabija a smrce se..Pa uzme kur'an da uci! Kako nije sramota te ovde pisati i izvlaciti ono u sistemu "nas je nije los" Ovo je sramota i ovakvi vrijedjau pravog vjernika i dobre ljude.Ovi su izgubljene duse.Sigurno nije dosao po isplatu listica a ni da opljacka nista samo pucaj,pucaj i ode lik.Šta je u pitanju de nas ti prosvijetli?!
U njega je mati znala da se on drogira....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sad svi zaboravili gdje je pucao - u kladionici ! a sarajevom vec odavno kruze snimke s hudbi gdje poluobrazovani imami drze lekcije narodu pa izmedju ostalog kazu da je gore ici u kladionicu nego jesti svinjetinu i sl. Islamska zajednica Bih je ponajveci krivac za ovo nase stanje. nikad nisu ozbiljnije digli glas protiv ovih modernih djavola. svako danas moze drzati govore po djamijama a da ni za sta ne odgovara. koliko se samo sudstvo nateze sa ovim bradonjama u dokoljenkama i opancima. fuj, tačno me nekad sramota sto sam musliman. i kod drugih ima neukog, priprostog i siromasnog svijeta, ali brate nigdje kao kod bosnja. Vala alija, nek ti je proklet dan kad si ih doveo u ovu zemlju !
Zasto te ima biti sramota sto si musliman, ko uopste navodi da je ovaj momak bio musliman? Ja sam samo vidio komentare da je govorio Allahu ekber, dok drugi svjedoci govore nije nista govorio. Isti slucaj ko u FR, jedni svjedoci govore jedno, drugi drugo. Sad se pocela siriti islamofobija sa svakim djelom koje se desi, sutra ce biti vehabija oteo maloljetniku mobitel, dok je otimao mobitel govorio je Allahu ekber!
Tek danas zvanično TERORIZAM.Nepismeni drzavni sluzbenici ljeni usporeni,.Pa nije ubio komsiju zbog međe,sta je nego terorizam.Kako Pasos nisu našli od ovog Omeragica
Nude pomoć Francuskoj ne mogu ni svoju drzavu da zastite.A tu Bosnu i Hercegovinu su stavili na listu SIGURNIH ZEMALJA pa covjek ne moze ni azil negdje zatraziti jer ti odma kazu zemlja ti je sigurna.Sigurna za njih i njihovu djecu sto su ubacili u vosku i policiju itd.Odes na konkurs ne mozes poso dobiti da si bog.Tesko postenom insanu u nasoj Drzavi.
Pa eto i Francuska je sigurna zemlja, pa je nesigurna. Nigdje vise nije sigurno. U sustini, BiH je sigurnija trenutno po ovom pitanju nego vecina zapadnih zemalja u kojima traze azil, jer su u te zemlje dosli ovi imigranti i ko zna kakvih sve ima tamo.
Bio je fin, imao je malo duzu bradu i malo krace pantole.
Komšije vazda u šoku i nevjerici
gledam ovu ulicu za pozeljeti zivjeti, velika kuca, svoje dvoriste, komsiluk, lijepo drvece obojeno jeseni, kako nam malo fali za srecu a covjek nikad rahat i sretan..
ovo je za njih terorista: U razgovoru za Klix.ba jedan od komšija iz ulice Ibrahima Perviza kazao je kako su znali da je Omeragić bio problematičan, da je koristio drogu i krao, ali da ih je sve što se dogodilo sinoć šokiralo. Dodao je da Omeragića nisu poznavali kao osobu sklonu nasilju i radikalizmu i nisu očekivali ovakav horor.
Smrt riješava sve probleme Nema čovjeka, nema problema. Zamisli koju bi on torturu danas prolazio, i tako narednih 7.....pardon 40 godina jer on je musliman, terorista, prijetnja sigurnosti.....nije bitno što je on narkoman koji je pljačkao, srpski mediji su prenijeli da je uzvikivao Allahu ekber i požurili da to prenesu svim svjetskim medijima pa je takva slika otišla u svijet, koga briga za istinu. Za to vrijeme mali balija ne konta šta mu srbi ponovo spremaju pa pljuje po svome a brani njih kao "svi su činili zločine". I onda kaže ostani u Bosni. Neću ako Bog da samo ako budem mogao a na dobrom sam putu. Ne zbog četnika i ustaša, sa njima znam na čemu sam, već zbog balija koji su sve zaboravili i hoće opet bratstvo i jedinstvo.
Ma ne, trebalo ga je ostaviti na miru da on torturu provodi, svako malo nekog upuca i treba svima zabraniti da pricaju da je uzvikivao Allahuekber. U medjuvremenu, dok on to tako operira okolo, nek mali balija razmislja sta srbi hoce napraviti tim dogadjajima :/. Eto, steta da nas sad ostavljas kad imamo plan!
ovdje drzava treba napravit tim za likvidiranje takvih ljudi ,ubij ga i zakopaj ,nema tijela nema dokaza ..jebes narkomane
Svi znamo,makar oni koji zive u Sarajevu,ko se pridruzi selejfijskom pokretu,da mjesecno dobija 500KM,Ne pravi mo se gluhi i glupi da ne znamo za to.Ne povezujem ali nima logicnosti,jednom narkomanu jeste lijek Kuran,ali i mogucnost manipulisanja od doticnog pokreta,500KM,dobro dodje za dozu narkotika.Pogledajmo istini u oci,nazalost
Daj boze da nam se ne desi Paris,dabogda se ne desio,ali cisto sumnjam,uzeli su fursata.
Ma sve ce to Bakir pozlatit babinom kasikom.
Hahhahaha,eto komsije nisu znale da je vjerski fanatik?Malo sutra kod nas se sve zna u komsiluku,prije ce biti da i komsije simpatisu taj vjerski fanatizam.Decko je jadan od nekoliko hiljada onih kojima je sda i islamska zajednica isprala mozak.
jel ovo meho kodro na 6. slici
Kuda ide ovo društvo?? Nekad se govorilo, bio je primjeran, fin, komšija za poželiti, mi smo u šoku. Danas je, bio je kriminalac, narkoman itd mi smo u šoku....