Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jusko ne zajebavaj,stranka te prati imamo ozbiljne planove s tobom
Ne bih da komentarišem političke poteze ovog čovjeka, ali mislim da jednom državnom ministru koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu priliči da se u javnosti pojavljuje obrijan. Hvala.
@MCCCLXXVII Majmuneeeee.... čovjek nosi bradu iz vjerskih razloga... Prošlo je vrijeme konjunizma da se izbrijano lice smatra urednim a ostali ko fol neuredni... Eto Nek su ti brkovi staljinovski vlaški preko žvalja, uredni !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a žao mu, suza suzu goni .. na lijepo se lahko navići .. nisi metra WC koridora napravio, moj Jusko
Ne branim Svabu, al kad svaka nabiguzica uhvati pametovati i srati, fakat nema smisla. izgradnja koridora Vc nema nikakve veze sa ministarstvom na cijem je celu Svabo. Malo procitaj, informiraj se, nauci, pa serendaj. Izgradnja auto puta je izricita nadleznost entiteta, tako da pitanje izgradnje postavi Fadilu
@genijalcina .. kojem ba Fadilu?! onom zrikavom?! pa ti si luđi od mene!
Ne interesuje me politika ali evidentno je da u njoj nisu svi isti. Ovo je kataloski primjer kada se pojavi neko ko zeli da radi, brzo bude maknut sa te pozicije. Jusko je dobar covjek i uvjeren sam da njemu nije trebala pozicija ministra da bi gradio uspjesnu karijeru jer je imao i prije nego sto je dosao na ovu poziciju. Sa druge strane, ovo je narod kome niko nije ugodio. Da napravite sve najbolje za njih, uvijek ce vas pljuvati.
Hajde ba ministre, ne dozvoli da te šćepo voza k'o levata, to što ti radiš nije njegova zasluga ni 0,1%.
I kako mi sad da živimo bez tebe?
Vidi koliko SDA ima podrske na klixu, svima vam je valjala izgleda, uhljebi iz Drzavnih,Federalnih i Kantonalnih kancelarija pruzaju podrsku svojim komentarima! Ne vide dalje od racunara koji su zaduzili i na kojem cjeli dan gledaju youtube i komentarisu klix!
To sto ne podrzavaju sbb, ne znaci da podrzavaju sda. Ovo je mozda i najbolji covjek iz sbb
Moze ali da za tobom idu svi koje si zaposlio bez konkursa
Jel imas informaciju i dokaz da je ikoga zaposlio bez konkursa? Pripazi, ako nemas, to je kleveta. Poznavajuci Svabu, ne bi si to dozvolio
Nije istina on nikad nikome nije pomogao i nemoj da izmišljaš
E moj Jusko,nekad si bio idol raje,zajeban frajer,a vidi danas,na sta licis,izoblicio si se,ZA STA !!?? Vrati se raji...
Je li i ona Škoda Superb , sa opremom kao za svemirska putovanja , radi građana ? Ili je ( a to je sigurno ) , na teret građana.
Jusko, šta radi jedan mu'min u toj bolesnoj srbijansko-albanskoj stranci. Nemoj ni u SDA, niti u bilo koju.... Osnuj vlastitu, ti si mu'min i pošten čovjek koji ima uspjeh i znanje iza sebe. Il baš moraš se prodati stranci da bi imao posao ?
na sta e bosnjo spao da hamali jednom boss-u siptaru...
DOBAR I BUDALA NIJE ISTO, DOBAR JE VEČA BUDALA !
Zayeba ti roker karijeru😂
orangutan
Đe ćeš, Jusko? Odjebi Šćepu i vidi da se onaj put preko Šćepan polja uradi. Da rahat idemo na more u ME!
Onaj ispad “koridor ve ce” mi je zauvijek zapecatio dojam za ovu spodobu i difovca