Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je već 83. potpisivanje...
To je potpisivanje sporazuma o izgradnji. A izgradnja možda neće nikada ni početi. Ali izbori se bliže, biće intetresantno čitati Avaz kao uzdiže Bakira i SDA, a pljuje po opoziciji.
Ministar za sve, sto bi rekli SBB je jedna »velika« baza kadrova. Doduse vec pola ih je otislo u SDA, vodjena licnim interesom. A cime drugim. Gdje ce onda onaj presmijesni pravnik Damir Arnaut, kad i SBB pukne, koja je sljedeca njegova stranka. Mozda Nasa stranka, taman bi se uklopio sa pobjeguljama.
Ovo je onaj sto je bio poslusni cuko kao ministar policije kantona, da bi presao na jace ministarstvo?
E moj Jusko
dobar sportista, alpinista , planinar, karatista, tekwondoista
Meni nije jasno sta covjek poput njega ,sportista,alpinista, trazi u SBB I inace u politici.Isto tako I Zana Marjanovic u SBB, za ljude za koje pomislis da nikad nece u politiku petljati vec sutra se pokaze suprotno.
Svabo sjecas li se "Sosa"????
Nek ti je sa srecom
Jusko daje u svakom poslu 120%. Ako Vam ovako sposoban čovjek ne odgovara onda ste Vi kreteni kojima niko, osim možda da je iz vlastite porodice, ne odgovara
Kod nas su svi strucni za sve. Bi li mogao biti ministar saobracaja,pff sto ne bih. A mup-a ? Pa naravno. A zdravlja? E tu sam tanak ali bih pokusao , a imacu i savjetnike,moze.....
Kad ce nam Rvatine vratiti nase more i teritorije koje su im komunjare poklonile. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A5:Ottomanbosnia.png
Most kod Svilaja treba pod hitno izgraditi on ce da spoji Svilajce sa Evropom,a to nije mala Stvar,to sto je 5 C dosao tek do Zenice i ko zna kad ce doci do Svilaja,ma nema veze samo vi njega napravite neka stoji a kad zavrse 5 C bice vrijeme da se i most renovira.
oboricemo rekord po broju "sposobnih" i "obrazovanjh" ministara vala za sve funkcije. nije sto su nasi al rodila ih majka sposobne Bgm...
heheheeh ovi cetalji 5 godina cekaju da im naprave most na savi kod B Gradiske,a cini mi se da nije na pocetku Saobracajne strategije,i vjerovatno ce da kocenje dodje iz Banja Luke,sto znaci da ce i ovdje biti povuci potegni,nista se nemoze dogovoriti jer Entiteti jedni drugima podvaljuju i to namjerno.
@the đematlija Mozda im i treba napraviti lakse ce oni otici u Zapadnu evropu nego u Srbiju,samo neznam koliko je to pametna strategija,mngo su se zaduzili,ostavice nam sve kredite.Treba to cerati dok se nisu jos vise zaduzili.
Sporazum o početku gradnje mosta...a sporazum o gradnji i završetku kasnije?
de ti napravi prvo ove kod zenice sto su potpisani pa tek onda nove narucuj
nek je udarna vjest gradnja mosta.A sto je danas dan sehida to nikom nista
Sehidima poginulim kao vojnici il umrli u bolesnickim posteljama sa partijskim knjizicama sda?