Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poklali se lagumdžijini šakali između sebe pri raspodjeli plijena. Neće dugo trajati ova staljinističko-fašističko-ustaška koalicija.
misim da,...mislim ovaj... da su nam nasi platformski partneri,...ovaj,... dodijelili,... kako se ono kaze,... premalo, da upravo tako, premalo, fotelja..... a rodbina je brojna i, kako da se izrazim, nije ljudski nekima iz rodbine dati, a drugim nista, onih, kako se kaze fotelja i funkcija, eto pa ja tako to mislim, da je po upravo po tom pitanju HSP zanemaren od platformskih partnera. Pa znate vec i sami da se neki kod nas bune, jer nisu dobili odgovarajuce funkcije u Federaciji,.... pa ako nam se ne ponudi vise, onaj, moglo bi malo biti vece napetosti, ne samo kod nas u HSP, nego i na federalnom nivou. bilo bi dobro o tome razmisliti, onaj, onako malo... vas dragi, Zvoncic... :)