Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, kada zagusti pomazi, a kada je HDZ sa svojim partnerima krao i ovu firmu doveli do ruba onda se sutilo i zatvarala su se vrata onim od kojih sada traze pomoc.
Pa do neki dan Vlada FBIH nije mogla uci u Aluminij da vidi sta se to tamo desava. Takav gigant je bacen na koljena, kako i ne bi kad je menadzment imao preprevelike plate. Sada kad su sve pokrali zovu druge u pomoc a Vlada FBiH ima 44% udjela tako da ne moze nista sama uraditi preko noci.
Neka Jurisic trazi pare od Covica za pomoc jer ih je on i ukrao kako bi mogao sagraditi svoje vile dok ce radnici ispastati.
gdje je sada pomoc Hrvatske u koju su i otisle pare i sve sto se pokralo iz Aluminija Mostar. Sta cemo sa onim bošnjačkim radnicima koji su dobili bespravno otkaze, samo zato što su Bošnjaci?
Traže 10 miliona KM mjesečno na ime struje,a 220 miliona sklonili negdje. Plaćajte struju od tih para,ta nećete valjda nama povečat cjenu kilowata po domaćinstvu da bi vi opet krali..Možda će se u medjuvremenu i povečat cijena metala u Evropi.
Pa ne mozete bas ocekivati da se otpisu dugovi koje imate prema Elektroprivredi. Zasto vi ne iznesete neki konkretan prijedlog kako vam pomoci da rijesite probleme?
Nikada necu moci shvatiti zasto se imenom i prezimenom ne prozovu odgovorni za ovakvo stanje u preduzecu