Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov lopova uvijek osjeti (:
@kessler Ti ocigledno znas da je to lijepa pomoc. Mora da si je oprobao.
Ko sjedi u VSTV, nevjerovatno, Miss Piggy se s našim životima igra. Komšinice s Par Sela biraju jedna drugu u najviša tužilačka tijela. Zvuči ko nešto iz Nadrealista.
Mafijasi,...ne brinite,..nece vas hapsiti niko,...kradite posteno,..
Una imagen viva. Amistoso canto en el vivo rayo de la mañana: y una rima templada donde el sol regresa como un sueño fugitivo. Francesco Sinibaldi
A ne kazes da ti je rodica
Sestre ste vas dvije.
I tebi postenje udara iz ociju kaokafanskoj pjevaljki !!!???🤣
U koje uho je postena?
Ko o čemu...
"...Uvjerena u njeno postenje...". Ima li nesto da se iskaz detaljnije obrazlozi? Ovako iskaz izgleda voluntaristicki, kao i sve sto se radi u drzavi. Nije cudo da narod bjezi iz nje.
Ona je " NEVINA "
navodno ima samo dva nacina na koji neko u politici moze brzo promijenit misljenje za 180°.. 1.prijetnja i 2.pare..
neka usput objasni osmica mehmedagic zasto je glaso da zaposli kalimera inace dvorsku ludu
prava hashisarka
Direktor SIPE Glavni Tuzitelj Predsjednik Suda Direktor Granicne policije Direktor FUPA .................nigdje Bosnjaka ....svaka vama cast a vama iz SDA se mame sjetim
Sudeci po vasem dosadasnjem radu u toj ustanovi nema postenog covjeka ,samo oni sto prolaze kraj poste. :D.