Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti Federaciju i Republuku Srpsku. Svi trebamo da se ugledamo na Brcko Distrikt. Pozdrav
Ma hebalo vas i Brcko i RS i FBiH i kantoni. Treba jedna cjelovita zemlja sa vladom iz sva tri naroda. LJudi dok druge zemlje razmisljaju kako da posalju satelite u svemir vi se jos uvjek svadjate ciji je opanak prvi u neko vnogo ugazio.
Ma to se oni malo sile ... Naselilo ih se brate iz Sarajeva i sa ozrena dosta pa misle da mogu ovde da provode silu,i umislili su da su vecina u gradu a SDP ih uvjek potuce na lokalnim izborima sam a njih 6 ima u koaliciji i opet su opozicija samo sto je gradonacalnik ovaj put iz reda srpskog inace manjinskog naroda u Distriktu !
@JA LICNO MA NE MORAMO SE NI PIAT, KADA SE NAROD PITA ODE SVE U HELAC xd
@Hrvat iz Sa. @Sarajlija Najprije treba ukinuti tkz \"drzavu\" BiH pa poslije Bosnjake. Eh, onda se moze u buducnost
mi Bosnjaci nismo za rat. mi smo samo za ravnopravnost. ako vi mozete nesto da stvoriti ratom i genocidom, onda i mi to mozemo.
Raspitaj se i checkiraj katastar prije nego sto lupis gluposti. Skoro pola zemlje BiH je drzavno!!!!!! Poslije toga najveci dio je od Bosnjaka. Zahvali se reformama iz 1918/1919, pa onda komunizmu, sto ti uopce i imas zemlju u Bosni, na koju si DOVEDEN kao radnik iz istocno-susjednih zemalja, ili in best case iz istocne Hercegovine.To sto imate je ukradeno od Bosnjaka koji su 1910 imali 90% zemlje Bosne u posjedu!
Ma koga briga za glupu kartu??? Dižete bezveze frku oko gluposti, a ne biste se sjetili dignut galamu oko toga što smo dočekali 2012. godinu bez ikakve mreže autoputeva!!! Što se mene tiče, mogu cijelu BiH na karti svrstat i pod Kosovo, ali mi dajte već jednom mogućnost za kupim normalan europski auto i mrežu autoputeva da se vozim po njoj.
@RS Ne pričaj gluposti ako nisi upućen! Ja sam iz Brčkog i ni po čemu niko ne može reć da je Brčko dio RS-a,niti Brčko ima ikakve veze sa RS.A muslimana ima više,malo se rapitaj.Srba je se dosta naselilo iz nekih brda u ratu,al opet muslimana ima više i uvijek ih je bilo i prije rata.
U koji parlament se biraju poslanici sa teritorije Brčkog. Razmislite malo.
Brcko moje brcaci te vole i zato karamo cetalje iz ravne gore.......Brcko do Tokija.hhaahiiihhhaaa
ljudi, koliko god mi to ne željeli priznati, DC Brčkp jeste dio RS, nažalost... zar nemaju spomenik Draži Smrdialoviću tamo?!?! Neka je ba, ko ih j3b3, da se hoće više otcijepiti i u PM sve ba više!!! Ionako nismo nigdje prispjeli zbog ovog idiotskog statusa quo u kojem nas drži el dodo i kompanija...
Aj\' se vi lijepo odcijepite od RS-a da nam svima bude bolje i ljepse, pa se kantonujte o mile volje.
Шути! Добро је и то. Могли су недај боже у Бих, па шта би онда.
\"Ko radi taj i grijesi\" X 150 za 90 minuta. Nema sta - najbolji sam komentator.
Svi nesto zale kada pogrijese, a takve greske mogu kostati puno, pa recimo danas -sutra i pitanje DISTRIKTA BRCKOG, jer ga i ovako Dodo svrstava u svoju GENOCIDNU i ako jos ima nesto crno po bjelom onda mu jos lakse. Dragi moji CRTACI vodite racuna sta radite jer kada se nesto nacrta ili napise tesko se brise
s.m.r.d.i nikada nisu bili vecina u brckom, ni prije rata a ni poslije. brcko je multietnicki grad gdje su sve nacije ravnopravne (tako bi trebalo biti) al to nije uvijek slucaj. za sad ovaj model distrikta funkcionira odlicno a s.m.r.d.i nek se tjese da je brcko srpsko, jer nikada nije bilo niti ce biti! toliko od mene