{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jovanović: Koštuničin politički magnetizam najčvršći

F
24.2.2006. u 09:43
0
0
Jovanović: Koštuničin politički magnetizam najčvršći
0
Jovanović: Koštuničin politički magnetizam najčvršći
Predsjednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocijenio je danas u Beogradu da između Demokratske stranke Srbije (DSS) i radikala nema suštinsklih razlika.
"Tom sistemu vrijednosti pripada 90 posto naše političke scene, veliki dio opozicije i kompletna vlast", ocijenio je Jovanović u emisiji "Kažiprst" Radija B92, zapitavši "po čemu se razlikuju Demokratska stranka (DS), DSS i radikali u odnosu prema Kosovu ili Ratku Mladiću".

On je istakao da je "protiv plašenja Srbije radikalima" i ocIjenio da je "Koštuničin magnetizam najčvršći u današnjem političkom prostoru Srbije i njemu gravitiraju i od njega zavise i DS i radikali".

"Nakon narednih izbora, ukoliko mi ne mobilišemo svu pozitivnu energiju u društvu, Koštunica će biti centralna politička figura u zemlji i od njegove naklonosti zavisit će i DS i radikali, zavisit će formalni sastav buduće vlade, ali karakter te politike će biti identičan ovom današnjem", rekao je on.

Komentarišući nedavnu izjavu bivšeg premijera Zorana Živkovića, da je mogao da produži vijek Vladi trgovinom sa SPS-om, Jovanović je kazao da je "siguran da je Živkoviću sugerirano da komercijalno rješava probleme opstanka Vlade od danas do sutra, na šta on nije pristao".

On je najavio i da će LDP 11. marta predstaviti program reformi te stranke kao uvod u izbornu kampanju, prenio je Tanjug.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: