Ročište još nije zakazano
0
Jovan Divjak i narednih mjesec dana u Beču
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to ide kako treba. Ozbiljno, tiho, profesionalno. Bez galame i publiciteta, dostojanstveno. Divjak ce se vratiti kuci slobodan i jaci nego ikad. Onda neka zlotvori zatraze ukidanje i austrijskog pravosudja i sudstva. Pozdrav Generalu i Ambasadoru, oficiru i dzentlmenu.
ma treba prekinuti sve bilateralne odnose sa srbijom i to je to!
trebali smo ih pustit d nas pokolju ko sto su klali podrinje mjesec prije herojske odbrane 2 i 3 maja i samo da dodam da se u dobrovoljackoj se odbranio grad i to njima smeta a ne pogibija 4 osobe
Jovo je odlucio da bude na strani istine,znaci nije izdao svoje principe,odlucio da stvarno sluzi narodu do kraja,ko sto se i zakleo kad je stupio u JNA,a ne ko vecina ostalih oficira... Ali je stvarno sramota sto nema ponesto svaki dan o Jovanu u BIH medijima, treba dizati buku oko toga,ipak ima uticaja.Jovo je za Ejupa Bosanac!
Pa niste nikad ni imali bilateralne odnose se Srbijom tako da ce vam biti lako prekinuti odnose. Samo sta bi onda one sandzaklije bez vas?? Sto se Divjaka tice, sta da se kaze a da ne pomislite da nam je vazan. Pa kad je izdo svoje izdao bi i vas. To je onaj vas sultan rekao prije nego sto mu je Milos uradio operaciju na otvorenom srcu. hehehe
SILEDZIJA I KRVOLOK SERVIJA JE KONSTANTNA AGRESIJA NAD SUVERENOM DRZAVOM BOSNOM I HERCEGOVINE...!!! JOVANE BOSNA JE UZ TEBE...!!!
J(o)vane, prosao ti je rok upotrebe.
Podrska gospodinu Divjaku ! Jos jedna sramota za nase nesposobne politicare ! Gdje su sada Lagumdzija , Tihic i ostali ?????
posle toga odlazi na odmor u srbiju
Dje je onaj kreten Vlado MAric sa FTV-a da pita \"cika\" Jovu (boze koji kretenluk) za proslost, sadasnjost i buducnost? U sred Beca, onako uz kahvicu..multi-kulti. Kriminalno.
Eto kako se multietnicari bore,ako nisi bosnjak(ganic).Nikad vise srbih i hrvat u neku arbih,neka prave od nje bosnjacku falangu kad vec hoce tako.
gdje se Sanader sakrio?
Brzo ga je Bosanska javnost zaboravila :( Ovaj narod kakav je i ne zasluzuje boljeg lidera od Sulejmana Tihica.