Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jovan Divjak, istinski patriota ove zemlje. Čovjek je iškolovao šehidske i boračke djece deset puta više nego SDA i IZ zajedno. Uvijek je podrška BiH i ratnim komadantima.
Dok si pomenuo SHEHIDSKE znaci da si IZDAJNIK. To je OKUPATORSKI jezik. Jebu nas Turci 500 godina pa dosta vise TUPANE. Idi na pelcovanje vidis da bolujes od bolesti ISLAM.
Ja se nadam da narod sada nakon dvije decenije zna da je SDA stranka koja je cijelo vrijeme radila protiv Bosne i Hercegovine, njenog naroda i njenih heroja, a sve sa ciljem pljačke, bogaćenja i stvaranja privatne filđan države. Alija Izetbegović je cijeli rat trgovao teritorijama i ugađao Miloševiću i Tuđmanu, što je za posljedicu imalo velike ljudske žrtve koje su se dogodile prilikom preuzimanja teritorija (primjer Srebrenica).
E moj dragi Jovane bitno je da se narodu servira nova velika predstava u reziji "svete trojice" i da se prica o necemu drugom, a ne o problemima koji muce narod. Sve je ovo isplanirano i dozirano da bi se ljudima mazale oci i velika je to cirkuska predstava koja ide u kontinuitetu ljeta gospodnjeg 2018-e. Kad zavrse sa Atifom slijedi neko iz drugog naroda, mada se dobro znalo vec 1996 ko je pocinio zlocine na sve 3 strane. Sve se ovo radi po planu da bi nacionalisti bili i ostali na vlasti.
Kada su tebe stjeli u apsanu metanti bili smo svi JOVO a sada smo svi ATIF
Generale čekamo zapovjed
Vecina Muslimana u Bosni nisu podrzavali rat nego su gurnuti u grupu po imenu isto kao i pravoslavci i katolici. Neduzan narod popusio od krvoloka sa svih strana. Ja radim DNK analizu i mjenjam Tursko prezime koje su moji preci prisiljeni da DOBROVOLJNO promjene da bi ostali zivi i da tim vrse pritisak na druge - TO JE CISTI GENOCID NAD NASIM NARODM.
Podrska generalu moramo svi Bosnjaci ustati da odbranimo branioca nase drzave!
I ti i general u Mongoliju Izdajnici
Evropa je dozvolila Muslimanima da im siluju djevojcice, da se na njima izivljavaju i prodaju kao sex robinje da nebi izazvali revolt sljedbenika Islama. A Jovan zagovara da mi damo citavu drzavu. Dali ima i u kome Kotromanic duha da voli Bosni i Bosanski narod???? https://www.youtube.com/watch?v=uvXH0cLL4G8
Sto se ti sikiras? I nad tvojim predcima su se muslimani izivljavali i silovali...znam ja da ti to zrlis i svojoj djeci...eto dovedi djete da ga guslam, nemoj da ja moram kmetu da dolazim inace ce te biti zaklani pa tek onda silovani
@GovnoJed2 Upravo si potvrdio da je Islam bolest. Churchill rekao za islam: Islam u glavi covjeka kao bjesnilo kod djukele. Trebas ici na pelcovanje i ti i svi oni koji se slazu sa tobom.
Ne trebaju nam nikakvi veci dokazi nego BH vojna strategija da se izazove strana intervencija i cinjenica da se poginuli zovu SEHIDI. Znaci poginuli su za religiju in Tursku/Arapsku/Iransku OKUPACIJU a ne za Bosnu. Prema tome trizon - IZDAJNIK.
Cuj revolt. Ako je ubijao nevine kao sto snimke i svjedoci potvrdjuju, treba ga javno objesit.
a divljak se boji sada i za sebe
@2851 Ovaj lizonja je prefrgani zlocinac.
Pustice ga uz duboko izvinjenje
Smijurija :) Čelnici Tužilaštva i SIPE po političkim nalozima onih koji su ih postavili pokreću ovu akciju. Znaju da su im dokazi "slabi" i da nema šanse da optuže gernerala, al nek se trese gora. A rodit će se miš. Bošnjaci i patriote ove drage zemlje situacija je ozbiljna,ali pravda na kraju pobijedi, a lažovi i miševi će se sakriti u svoje rupe.
Pokušaj izjednačavanja žrtve sa agresorom, nikad u tome nećete uspjeti neprijatelji Bosne!
iskreno se nadam da ce u ovim narednim izborima ova vlada, koalicija i sva ova govna sto napacenom narodu svih vijera iz dana u dan zagorcavaju zivot biti smjenjeni i abd privedeni i osudjeni za dugogodisnju korupciju, otimanje, namjestanje i pljackanje. Sta se ovo desava pa sta rade sa ovom zemljom i narodom vise