Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova fotografija je dokaz da josipovic (sa nozem u ruci) ima namjeru da djeli BiH novi naslov JOSIPOVIC UHVACEN INFLAGRANTI KAKO KROJI BOSANSKI KOLAC
"Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je danas u Brčkom da formiranje trećeg entiteta u BiH nije rješenje." Eto, ti nam reci da nije rješenje. Idi u Uniju i prosipaj šuplju, ne sjedaj nam na muku. Da su Mesića pitali šta on misli, čovjek ne da bi rekao da "treći entitet nije rješenje, već da je to apsurd". Jedino rješenje za BiH je teritorijalna cjelovitost - bez entiteta. Dakle, Republika BiH koja je 1992. godine priznata od UN - cijelog svijeta.
kao što je to bilo rješenje i u jugoslaviji, pretpostavljam da ćeš se složiti, svi isti narod samo različite vjere, kakvi intelektualci. da tako višenacionalne države uspješno funkcioniraju, sve bi bile bez entiteta, federalnih jedinica i sličnih struktura, ma šta znaju belgijanci, britanci, španjolci, bošnje će njih naučiti kako se živi u višeetničkoj državi....
@sinisa.sruk, ne kao bivša Jugoslavija. BiH treba posmatrati kao državu jedne nacije: (Bosanskohercegovački državljanin - to ti garantuje državljanstvo), ali različitih etniciteta: Bošnjak, Hrvat, Srbin. Isti princip važi u SAD. Različite etničke grupe, al' nacionalni identitet JEDAN.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)