Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem pogledati \"komentar\" ispod clanka \"Plusevi i minusi u zastiti ljudskih prava u regiji\".....
@majstorrrreeeeee......koje hrvate.......one koji bi ovu zemlju dalje da dijele i koji upute sta ce raditi i kako dobijaju u BL..... od Dodika.....neprijatelja ove drzave broj 1 !!!!! HAJ SIKTER \"\"\"\"
kad je stipe brat reko da ce slat vojsku u bh to je bilo ok a sad kad ivo podrzava hrvate u bih to je sad neki zlocin,i niste pobjednici nad hitlerom vi nego neko drugi al doobro
puna ravnopravnost da ali bez secesionistickih HDZ-ova
Ivo, socijalist hitler je izgubio drugi svjetski rat, imas posla sa pobjednicima nad nacistima, oni zele suprotno nego to sto ti zelis, i mnogo su pametniji i malo je reci, jaci od tebe, stoga..... SHHHHH
ma zaboravi ti ivo na mostar.niste ga okupirali 90-ih a i necete nikad vise-idi ti na kavu medo
Pa sto tu ravnopravnost ne trazis u sumsko genocidnoj......nego si se zakacio za federaciju !!!!! Ako Ivo postujes nas suverenitet onda ti nemas brinuti nista o nicijoj ravnopravnosti.........U BiH !!!!!
Hoce i ova tudjmanovska ikebana koja po svemu lici na blijedu kopiju velikosrpskog nacionaliste Tadica, malo po prstima i nosu. Ipak, i pored toliko jake zelje, trebao bi se prisjetiti da se Voja Kalasnjikov nakon sto je dobio trazeno, nikada vise nije oporavio i da je skoncao karijeru kao redovan gost folklornih smotri na Guci i Ravnoj Gori.