Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POBJEDA SDP-A I KOMSICA JE SAMO DOKAZ DA JE SVIM NORMALNIM LJUDIMA U OVOJ DRZAVI MUKA OD PRICE \"BOSNJAK,HRVAT I SRBIN\"!!! NEMAMO MI NISTA OD NACIONALIZMA!!!!!SVE DOK O TOME SE BUDE PRICALO NEMA KOD NAS NAPRETKA!!!! A NAPREDAK JE NESTO STO OVOJ DRZAVI TREBA!!!!
Covjece kazes u Travniku zivis i nista ti nije pomogao... pa reci mi dali ti je iko od 1996 pomogao ??? molim te reci mi da znam i reci kada si zivio \"rahat\" jeli to iko ikad vise ucinio za tebe ??? SDP u proslom mandatu je samo imao mjesto predsjednika... bio je u opoziciji .. dakle oni samo mogu pokusati sprijecavati neke odluke... a nikako ih donositi .. a sto se tice predjesnickog mandata nije on odgovoran za tvoj Travnik prijatelju nego samo parlament a HDZ je bio vladajuca koaliciji ili se varam ??? molim te odgovori mi ako imas ista argumentovano da navedes !
Eto ja sam Hrvat, doduše iz Tuzle i nisam nikada glasao za drugu stranku nego za SDP!
@baltazar Ti kako god hoceš imas bezbroj emisija gdje on jasno kaze da je HRVAT da mu je čača HRVAT i ostalo pa u predizbornoj kampanji ti ga je isto posjetio i HRvatski predsjednik Stipe Mesic. Mi svi jesmo Bosanci i Hrecegovci ali treba se znati iz kojeg naroda dolazi najveci domoljub.Kaki bošnjaci kaki srbi propali ste na izborima nikad medu vama nece se roditi pravi patriota pravi domoljub kao zeljko komsic. To treba imati na umu kad se jednom bude birao jedan presjenik u BiH , hravati su pravi ljudi za taj posao , pa nije TITO slucajno bio hrvat , ito tako jedini nobelovac u ovjoj zemlji je hrvat . Tako da još jednom zelim da cestitam zeljku i jedinim pravim patriotama i domoljubima hravatima i svim koji se tako osjecaju. Bravo ZELJKO, Bravo HRAVTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajde sad odlučite se više ko je jedini normalan u ovoj državi, ko je glasao za Komšića?
Ne razumijem, zasto bi bio SDP kriv za bilo sto! Glavni krivac za ovakav izborni sistem je upravo HDZ, jer su se bas oni borili za ovo. Lako je prebacivati krivicu na drugog. Covicu, zaboravi srednju bosnu, dosta je bilo rata! Uskoro ce pobjediti nasi ( SDP ) i u Hrvatskoj, pa ne znam ciju podrsku ce imati! Predsjednik je vec nas u Hrvatskoj!
ja sam bošnakinja, šta god to značilo, a dedo mi je hrvat, mislim isto je musliman i htjela sam da glasam za željka titu al kaže dedo nemoj đamila alaha ti...dedo Antin vojnik bio..ah..štaš
Sramota velika sramota.Čovjek koji je svojim djelima dokazao da je hrvat samo na papiru dobio je najviše glasova za predsjednika hrvatskoga naroda.Živim u Travniku i ništa nami hrvatima nije pomogao,kako će tek onima koji žive u hercegovini.
Ja sam Hrvatica, glasala sam za Komsica i svi iz moje porodice su glasali za Komsica. I gotova prica. Glasala sam za njega ne jer se vodi kao Hrvati niti zato sto sam ja zapisana kao Hrvatice, nego jer je on covjek - razuman i pametan. I nikada ne bi za njega glasala da na njegovom stolu stoji Tudjmanova slika ili Bobanova, vec zato sto stoji Titova, kao sto neko rece.
al su ti jaki ti tvoji kantoni u pm...
ja sam Hrvat i glasao sam za Komsica jer je covjek... izgleda da ova njegova pobjeda vise smeta pojedinim Bosnjacima nego Hrvatima.
najjaci su mi ovi sto predstavljaju kao hrvati
Ja sam Hrvat i glasovao sam za Željku i uvijek cu zato sto je covjek.pozdrav svima.
Točno je da je poneki Hrvat glasovao za Komšića, ali je isto tako točno da je HDZ ostvario pobjedu u 5 kantona i da od Hrvata ima podršku kakvu nije odavno imao. Hvala Komšiću što je osnažio HDZ, Čović je u postotku dobio veću podršku nego Dodik od Srba. :)
Slazem se