Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bihac centar super cist i sve sredjeno, svaka cast!
Bihac ponovo postaje ono sto je nekad bilo!!! Bravo Biscani...sve cestitke premijeru, ovako treba da radi cijela Bosna!
Ne treba ici na Jadran bice previse muslimana,kako rece Josipovic Turska,Tunis,Maroko,Spanija,Portugal,Grcka,Crna Gora,Slovenija,Bugarska,Rumunija i naravno ALBANIJA sa predivnim plazama gdje imas sta vidjeti a i bolje pojesti nego u hrvatskoj gdje jedes zamrznutu bajatu ribu za skupe pare Bojkot hrvatsih proizvoda,firmi i mora!
-Jooooj Josipovicu popusices ,kad ti krajem juna kazu niste dovsili i ispunili zadacu za prikljucivanje (EU),pogotovo u pravosudju ,jeli vam je Drzava ogrizla u kriminalu!
cuj da uloze 2.7 mil za aerodrom.. pa bolje da uloze te pare da naprave koliko toliko autoputa u BiH... za koga to treba aerodrom, kad je zagreb odmah sat vremena od bihaca
Svakako -BOJKOT! Ove godine ja idem u Tursku!
Pogledajte te ljude niskih strasti!Procitajte sta pisu!Pa oni bi najradije da vi i ne dolazite na more samo da im posaljete novac!Hhahah Procitajte kakvo misljenje imaju o vama! Smatraju da su Bosnjaci \"lopovi\" koji na more dodju \"praznih dzepova\" a vrate se sa \"pokradenim stvarima\" I onda vi idite na hrvatsko more! U TURSKOJ nerijetko u hotelima visi BOSANSKA ZASTAVA! respektuju te u svakom slucaju.I oni vole pare ali zato pokazu respekta i makar stave osmjeh na lice,za razliku od onih sto vas mrze!A toliki novac ostavite u hrvatskoj!A ZAMISLITE TEK KOLIKI NOVAC na hrvatskom moru OSTAVE BOSNJACI I`Z DIJASPORE?!OSTAVE VISE NEGO U BOSNI!Ja apelujem na dijasporu da ne ide na hrvatsko more,da ne ide onima koji zele da nam uniste zemlju!Nigdje ni sarajevskog piva ni bilo kojeg drugog bosanskog proizvoda,ni bosanske zastave-a toliki turisti BOSANCI! NE IDITE U HRVATSKU NA MORE,bojkotujte hrvatske firme i proizvode! Idite ,posebno dijaspora, u Spaniju,Tursku,Grcku,Bugarsku
Zasto ici na more kod onako fine Une i prirode?
Kakav crni cargo Aerodrom, Kakva ku rčeva Žerjava. Kakvi 40 000 radnih mjesta. Pa da nam dofuraju 40 hiljada gariba u meki trbuh. Da ih hranimo i oblačimo? Pa da se razmile od žerjave preko plitvica do otočca i rijeke. Pa Bihać smo izgubili 1500 i neke, a da sad izgubimo i to malo like što nam je ostalo. Nego SIKTER, uvesti vize i primati samo one koji se vrate na vjeru pradjedova.
Sve se polako priprema za pokretanje Agrokomerca koji ce puno znaciti kako za BiH tako i Hrvatsku.
smanji strasti, disi pokalo. Buncas.
akcija kastel gdje su uhapšeni brojni kriminalci u toj akciji i jedan od tih uhapšenih je na slici pored izetbegovića (eso basagic )znači skim si taki si , bravo bakire .........
nista.. jos samo treba da se ujedinimo, tj. da budemo jedna drzava :) ...mos mislit nogometne repke :D
Izetbegovic pomaze Josipovicu da se opere od glupe ali iskrene izjave i usput zavaljuje Komsica. Josipovic izlazi cist, a izolovao je Zeljka u korist Izetbegovica. Cudno, a istinito. Nastrano, u osnovi.
Valjalo vam je more kad ste u ratu bježali spasiti žene i djecu od srba a vi ste u ratu okrenuli protiv hrvata u bih jer ste znali da su srbi bili jači pa udri na nejačeg koji ti djecu i žene hrani, od te pokvarenosti pa do danas gdje god možete hrvatima pokvareno zabodete nož u leđa. Kad ste u manjini ponašate se kao anđeli čim ojačate pokažete svoju pokvarenost nije bitno je li ti bio prijatelj ili nije za vas je kaurin
Bihac broji 100 000 stanovnika,Bihacu su potrebna nova radna mjesta i mislim da bi Zeljava mogla zaposliti veci broj radnika,sa tim bi se smanjila nezaposlenost..Samo pitanje je,kome vjerovati o ovom projektu..Onaj ko nije bio i nezna sta je Zeljava.Amerika ima NOD32 a mi smo imali Zeljavu,i nadam se da ce opet biti aerodrom ali ne vojni,jer nam je vojske i ratova na vrh glave..Smrt Nacionalizmu..
dva bezveznjaka