Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Josipe!
Svi kazu "tako je", a niko pola ne konta sta prica! Svi ce opet dati Bakiru i SDA glas jer je bolje njemu, nego "anamonom", jer je on "nas"... a onda krpe svakodnevnicu kraj sa krajem i potestuju.. pitam se hoce li se sta u njihovim glavama promijeniti...
@blackspawn Ko za SDA glasa djeca mu se raspala ko sumeca tableta!
@MCCCLXXVII stoko genocidna, sve dok takvoj genocidnoj gamadi smeta sda za nju treba glasati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zapjeva Jozo, Rapa svim penzionerima bez razlike kad su otišli u penziju 10%, jer sve drugo je izdaja ovog skupa.
Josip ublehaš. Kupi poene na jadnoj sirotinji. Kakve veze ima njegov govor sa trenutnim stanjem penzionera?
Mnogi ucesnici pretesta penzionera su stigli i iz udaljenih mjesta putujuci stazama ove africke drzave Bijafre da bi postigli nesto, a ovakav promitivni nastup J. Pejakovica koji je ozbiljnost protesta razvodnio promovisuci sebe o nekoj Bosni i patriotizmu, iza kojeg u sjeni perfidno stoji SBB u kojem su skupili razni glumice, glumice i pjevacice na celu sa kontraverznim multi milionerom.
Mladi, pravite kontraprotest, ove pare se mogu i na vas trošiti ehehehe da imate za vutru i nargile
TO JOSIPE !!!!! Svaka Vam čast što se izašli i dali podršku. Vi ste za mene oličje ispunjenja tzv. ´građanske dužnosti´. Vi ste jedna ljudina i želim Vam svako dobro u životu. Poruka za sve nas: Moramo se ujediniti za veća prava SVIH BiH građana.
Imali ste SVE (u SFRJ) i sve ste uništili...Omladina je NAJUGROŽENIJA danas u Bosni i na cijelom Balkanu,ja vam ne bi dao ništa,niste zaslužili...Mi,mlađi,ćemo uz Božiju pomoć napraviti od ove Zemlje lijepo mjesto za život i ostavićemo to Svojoj Djeci,znači Mir,Ljubav,Prosperitet...dakle,SVE ONO što Vi nama NISTE ostavili...!!!
Jel bilo moj Josipe: ON MENI FADIL SJEKAC KAZE NEMA BOSNE.MA IMA BOSNE JA NJEMU VELIM I PUNO VISE NEGO STO ON MISLI.
... 'ta će Pejaković, bolje da su nam došli Novalić, Zvizdić i Konaković... hiljadu puta su bolji glumci od njega. 😒
Imam nekad osjecaj da samo hoda tamo vamo i recitira on meni nema bosne
BRAVO BOSANSKI SINE..
ne bi vam dao ni to bagro stara,, kada dodzu izbori vi opet zaokruzite SDA pa hajd sto svoju buducnost (koja nece biti duga) jebete, jebete i nama mladzima itjerate nas da bjezimo iz drzave, prokleta SDA
odera covjek grlo
gluma i svirka ce fakat pomoci nekome
Josip Broz Pejaković..povedi nas u revoluciju druže..